Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Božična zvezda reši simetirjo voščilnice


V prejšnji objavi so govorili o simetričnih voščilnicah, danes pa se še en mičkeno dotaknimo asimetričnih voščilnic, katere so na prvi pogled en mičkeno bolj komplicirane za izdelavo, a ko spoznaš princip, so enako enostavne kot simetrične voščilnice.

Pri asimetričnih voščilnicah je pozornost na "teži" voščilnice oz. na tem ali v katero stran prevaga, zato moramo biti pri izdelavi pozorni predvsem na to, da je voščilnica uravnovešena.To lahko dosežemo bodisi z barvami, dodatnimi izrezki ali odtiski, pogosto pa celo z drobnimi dodatki, kot so pikice narejene s tekočimi perlami ali pa drobne bleščice in celo nežni odtiski, ki so komaj vidni.Roteja je na današnji voščilnici najprej uporabila asimetrično robno šablonico in če dobro pogledaš, bi levi del brez vseh dodatkov prevagal na levo stran. Zato je dodala božične zvezde in zelenje in čisto na koncu, da je voščilnico do konca uravnovesila je dodala še močen črn napis na levo stran voščilnice.

Ja tako enostavna je izdelava asimetrične voščilnice in tukaj še kako prav pride rek: "Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo!". Zato kar pogumno pri izdelavi božičnih voščilnic :)Predno pa vam rečem adijo, me še zanima, ali si do sedaj poznala ta princip izdelave asimetrične voščilnice, ali si jih ponavadi delala kar tako po občutku? Zaupaj mi spodaj v komentarju.

Veliiiiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj