Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Cerkvica ob pravljičnem sončnem zahodu...
Hej hej...

Je že res, da sem ponavadi večino časa zelo romantično usmerjena, toda včasih me romantičnost totalno prevzame... Kot pri moji današnji voščilnici, kjer sem podobno kot včeraj s pomočjo maskiranja izdelala čarobno nočno nebo, tokrat bolj v "naših" barvah...

Ker sem tokrat nebo senčila kar direktno na večji pravokotnik s šivi, sem ga po robovih maskirala z maskirnim trakom, da sem dobila obliko kvadrata v zgornjem sredinskem delu voščilnice.Potem pa sem ga najprej posenčila z nežno roza (Victorian velvet) distress blazinico, nad njo pa najprej celotni bel prostor z nežno modro (Broken china), čez njo pa sem potem senčila še s temno modro (Chipped saphire), da sem dobila romantično jesensko nočno nebo.

Ker sem želela pričarati še malo dramatičnosti, sem spodnji del čisto narahlo posenčila z isto temno modro blazinico, da sem dobila kot nekakšen temen horizont.

Potem pa ker je kvadrat malce večji in sem želela, da je prostor na njemu lepo zapolnjen, ni se mi pa dalo igrati s hribčki, sem tokrat v središče prilepila cerkvico, ki je malo večja kot hiške in pa ob robu še smrekico na vsako stran.Če dobro pogledaš, sem obe smrekici prilepila malček čez rob... Razlog ni premalo prostora, ampak sem na tak način razbila kvadrat in voščilnico naredila nežnejšo, elemente na njej pa bolj povezane.

Za tisto pikico na i romantiki, pa sem na nebo prilepila tudi luno, zvezdice in pa seveda zvezdo repatico, ki sem jih pobarvala z nežno rumeno barvo (Scattered Straw).

In tako kot na včerajšnji voščilnici, tudi na današnji nisem želela povdarka dajati na napisu, vseeno pa se mi zdi zelo pomembno, da ohranjamo slovensko besedo in tako sem z nežno sivo blazinico odtisnila napis "želim vam čudovite" in pod njega prilepila bel izrezek "praznike".

Tale voščilnica in hiške so mi tako prirasle k srcu, da ti tudi jutri pokažem podobno a vseeno drugačno voščilnico... Si ne morem pomagati, saj so tele hiške tako vsestransko uporabne...

Se bereva zopet jutri... Do takrat pa en veliiiiiiiiiiiik objem in koš poljubkčov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj