Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Dve klasiki na eni voščilnici


Danes bomo govorili o dveh klasikah, ki ju je Roteja fantastično združila na današnji voščilnici. Govorim o pikicah, ki so praktično zimzelene in se podajo dejansko vsepovsod in pa o klasični božični barvni kombinaciji.

Pri nas doma je bila moja mami nad to kombinacijo naravnost navdušena in tako smo imeli na božični jelki prave steklene velike rdeče bunke, vmes pa zlate pentlje z bleščicami in pa zlate grilande, da se je vse lesketalo.

In ravno na to klasiko sem pomislila, ko sem prvič videla voščilnico, ki vam jo danes predstavljava z Rotejo.Mavelu papirji s pikicami so potiskani na obeh straneh in na vsaki strani je svoja velikost pikic, ker včasih bolj pašejo manjše pikice, včasih pa malce večje pikice. In tokrat je Roteja prav z izbiro večjih pikic voščilnico naredila prefinjeno in klasično, kljub temu, da pikice predstavljajo razigranost.Svoje pa seveda doda tudi eleganca zlatih bleščic, ki se svetlikajo iz izrezka jelenčka. Ker seveda brez napisa ne gre (kako le, ko pa imamo toliko lepih štampiljk v slovenskem jeziku), je Roteja tokrat uporabila takega, ki s svojo obliko lepo dopolni spodnji del jelenčka in ju poveže v celoto.

Za še malce bolj klasičen in retro videz, pa zelo pripomore tudi okvirček, ki je izrezan iz papirja z naravnimi vlakni.

Predno ti rečeva adijo, naju še zanima, ali rdeče zlata kombinacija tudi tebe povleče nazaj v otroštvo in okrasitev novoletne jelke na božični večer? Zaupaj nama spodaj v komentarju.

Veliiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj