Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Glasnik miru ujet na božičnem okrasku


Roteja me je malo nalezla s svojimi hitrimi voščilnicami in tudi danes vam predstavljam eno tako, ki je narejena načeloma hitro + samo eno osrednjo rezalno šablonico sem uporabila.

Moram priznati, da se letos kar težko uprem ornamentom na božični voščilnici in tudi današnja je ena takih, kjer sem kot osrednji element na voščilnici uporabila ornament, tokrat z golobom. Ta šablonica mi je še posebno pri srcu, saj se jo da malce predelati in se jo lahko uporabi tudi na vabilih ali voščilnicah za sveto birmo.Tisti del z mašnjico se lahko odreže stran, da ostane samo lep krog, snežinke so pa tako vsestransko narejene, da lahko predstavljajo tudi nekakakšne vitice in v njihovo središče samo še zalepiš rožico, da jih še malce zamaskiraš.Ker pa se še vedno ne morem ločiti od bombončkastih voščilnic oz. bolje rečeno te barvne kombinacije (ker mimogrede, jaz novoletne praznike povezujem s slastnimi, sladkimi dobroticami :)) sem tudi tokrat uporabila tako barvno kombinacijo in sicer sem za obrobo uporabila mavrične diagonalne črte, za okvir pa pravljične lučke.

Da pa vse skupaj na koncu ne bo postalo čisto preveč kičasto, sem vse skupaj umirila z izbiro nežne sive blazinice in umirjene modre barve, ki sem jo v tanki liniji prilepila za belim pravokotnikom z napisom.In čisto za konec me tudi danes firbec matra. In sicer bi te prosila, da mi spodaj v komentarju zaupaš, ali ti je moja današnja voščilnica všeč ali je že mogoče malenkost preveč kičasta. Tvoj odgovor mi bo zelo pomagal, zato bom vesela iskrenega mnenja :)

Veliiiiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj