Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Kako pobarvati belo rožico...
H
ojla...

Vsi smo se že kdaj srečali z barvanjem belih odtiskov... Pa naj bodo to rožice ali pa snežakci, ki bodo krasili letošnje božično novoletne voščilnice.

Tudi sama sem se vedno srečevala z dilemo, ali naj sploh izgubljam čas z barvanjem belih stvari ali naj jih preprosto kar pustim bele... Saj so itak bele, anede?

Priznam... Večkrat sem se odločila, da jih pustim bele, kot ne, saj se mi je zdelo, da s tem prihranim veliko časa + zdelo se mi je, da pač ne znam pobarvati v beli barvi...

Vse dokler se nisem opogumila, jih začela barvati in ugotovila, da je to v bistvu zelo zelo enostavno in vse kar potrebujem je ena nežna siva barva. Da o globini, ki jo je rožica (ali pa snežak) kar naenkrat dobila, sploh ne govorim.

In ker mi je bilo v soboto kar malo dolgčas, sem se javila v živo in barvanje belih rožic (tokrat sem se odločila za štampiljke božični aranžma) pokazala tudi praktično, za piko na i pa smo skupaj izdelale tudi čudovito voščilnico, ki je ob enem nežna in preprosta, a po drugi strani tako zelo bogata.Upam, da ti je bil video všeč in da si se kaj novega naučila... Vem, malo je postrani, ker smo imeli na začetku mičkeno tehničnih izzivov, a je Denis to uspel rešiti :)

Ker sem imela v videu božični aranžma že odtisnjen, ti samo na hitro razložim kako sem ga dobila skozi celotno voščilnico.

Čisto enostavno...

Štampiljko sem najprej odtisnila v levi zgornji kot, da je zavzela čim večjo površino voščilnice, potem pa sem jo odtisnila še v desni spodnji kot, pri čemer pa sem prav tako gledala, da zajame čim večjo površino voščilnice.

Ker sem barvala z Distress blazinicami (roza: Victorian Velvet, siva: Pumice Stone, Zelena: Bundled Sage in Peeled Paint, rdeča: Festive Berries), sem vse skupaj odtisnila na gladek Bristol papir (lahko pa bi uporabila tudi akvarelni papir), pravokotnik pa sem si izrezala kar s pomočjo največjega pravokotnika iz seta Zabavni pravokotniki.Ker je ozadje voščilnice zelo polno in ker sem se z barvanjem zelo potrudila, sem želela čim več ozadja obdržati vidnega. Jaz sem se nekako navadila, da mora biti na vsaki voščilnici vsaj nekaj malega napisa (v slovenščini seveda) sem tokrat uporabila eleganten napis iz seta Osnovna božična voščila, ki je oblikovan tako, da se zelo lepo ujema z eleganco štampiljk z božično zvezdo.

Za piko na i, da sem celotno voščilnico povezala v celoto in ji naredila tisti waw efekt, pa sem vse skupaj prilepila še na malenkost večji bel papir in s tem notranji del voščilnice uokvirila, ter ga tako naredila očem še bolj prijetnega.Upam, da ti je moja današnja voščilnica všeč in če si želiš tudi sama narediti podobno, sem ti spodaj priložila tudi seznam uporabljenih Mavelu dobrotic.

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej!

Veliiiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj