Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Ko snežinka postane čipka


V prejšnji objavi je bila okrogla štampiljka "Radosten božič" bolj kot ne dodatni element na voščilnici, da sem z njo zapolnila notranjost venčka. Na današnji voščilnici pa je dobila časten osrednji prostor in ne samo, da zelo lepo izstopa, pove nam tudi, čemu je voščilnica namenjena, saj je narejena v zelo netradicionalnih barvah.

Ko smo že pri netradicionalnih barvah... Moje letošnje voščilnice bodo bolj kot ne obarvane v "bombončkaste" barve, kot sem jih poimenovala. To je v roza, mint, vanilija, zlato, srebrno, belo, občasno pa tudi zeleno in modro.

Kaj hočem, če se pa roza voščilnicam ne morem upreti niti pozimi... Zato sem oblikovala prav posebni komplet papirjev "Sladka mala princeska" v katerega sem vključila tudi roza papir s pravljičnimi lučkami, ki ravno zaradi svoje čarobnosti in pravilnega roza odtneka, še kako lepo izpade tudi na božičnih voščilnicah.

Ne verjameš? Preveri na današnji voščilnici, kjer večji del zajema prav ta roza papir s pravljičnimi lučkami. Seveda pa ne more biti vse samo roza. Zato sem iz dveh snežink izdelala tako simpatično čipko iz katere pa sem na koncu naredila še ornament. Te snežinke so ene mojih najljubših in jih vsako leto uporabim na vsaj eni voščilnici.Za pikico na i in še malo dodatnega blišča, sem dodala še zlat papir s pikicami, ki sem ga prilepila kot ozadje na voščilnici, za krogec na voščilnici in pa izrezala tudi vrvico, ki snežinko oz. čipko naredi ornamentu podobno.Da se celotna voščilnica lepo zlije v celoto, sem ob rob roza papirja z pravljičnimi lučkami prilepila še bel okvir, ki pa je v bistvu 3D, saj sem 5 istih okvirčkov prilepila enega na drugega, da sem dobila globino.

In ko sem že pri globini... Tudi ornament sem prilepila na 3D penco, da še bolj izstopa. In ker sem napis odtisnila s črno barvo, ga ta ne samo da malce izstopa, vse ostale barve naredi še nežnejše, kar pa je tudi namen današnje voščilnice. Da je nežna.

Iz moje strani je to za danes vse. Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj