Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Ko zmanjka časa...


Kolikokrat se ti je že zgodilo, da ti je za papirčkanje enostavno zmanjkalo časa. Ja vem, ponavadi govorim, da si je za to treba vzeti čas, saj si tako napolnimo baterije, a včasih enostavno ne gre.

In ko pride tak dan, obstaja veliko rešitev, kako voščilnico narediti na hitro, a da bo vseeno izgledala lepo in polno.

Tudi tokrat predstavljam Rotejino voščilnico, za katero mi je zaupala, da jo je naredila "usput" (to po slovensko pomeni sproti) in ko sem jo gledala, sem dobila zamisel, da vam napišem besedo ali dve o tem, kaj uporabiti na voščilnici, da bo izgledala polnejša in ne kot, da si jo naredila zadnjo minutko.Trik je v tem, da uporabiš šablonico, ki ima samo en velik izrez in po možnosti, da zavzame večino prostora na voščilnici. Za malce več glamurja pa vsekakor uporabi papir z bleščicami in pa seveda ne pozabi tudi na odtis slovenskega napisa, ki da celotni voščilnici pristnost domačnosti.Roteja se je odločila, da poseže po močnih rdečih barvah, a isto lahko narediš tudi z nežnimi, s katerimi je mogoče še malenkost lažje ustvarjati, saj jih je lažje kombinirati z drugimi.

In sedaj naloga zate :) Spodaj v komentarju nama zaupaj, če se tudi tebi kdaj zgodi, da moraš voščilnico narediti v zadnji minuti in kako se pri tem znajdeš?

Veliiiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj