Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Magične lučke v zlatem sijaju

Roza, zlata in bela je po mojem mnenju zmagovalna barvna kombinacija. Pa naj bo to za poroko, rojstvo, krst, birmo, rojstni dan, voščilnico za lepši dan in celo na božičnih voščilnicah. Ja prav si prebrala.

Jaz že od nekdaj nisem bila preveč ljubiteljica tradicionalne rdeče in zelene kombinacije in ko sem si končno upala izdelati božično voščilnico v roza barvah sem bila navdušena nad rezultatom. Tekom večletnega ustvarjanja z roza barvo sem odkrila da roza najbolj zasije v kombinaciji z belo in zlato (pa tudi s kakšno nežno zeleno se lepo ujame).In ko meni zmanjka idej, se pogosto zatečen na pomoč na pinterest in tam sem našla fantastično postavitev, ki sem jo morala uporabiti z novim papirjem Pravljične lučke v glavni vlogi. To postavitev bi lahko uporabila za praktično katerokoli voščilnico, ker pa sem želela zimski pridih, sem dodala napis, ki paše k božiču in pa seveda uporabila sem tudi mojo zvesto snežinko.

Ker je na voščilnici veliko zlatih bleščic, ki so v bistvu papir z bleščicami, je papir Pravljične lučke izpadel kar malce v ozadju oz. če se izrazim drugače pust, kar me je povsem razžalostilo, saj ponavadi celotno voščilnico prav on naredi pravljično.A se nisem dala, saj sem ta papir "nujno morala" uporabiti na tej voščilnici in sem tuhtala kako ga poživiti. Nakar sem se spomnila, da lahko dodam 3D efekt na njih s tekočimi perlami, in tako sem nekatere bele pikice zapolnila s tekočimi perlami, nekatere pa sem pobarvala z markerjem z bleščicami (kar pa se žal na sliki ne vidi dobro), a v realnosti doda tisto pikico na i, katera ni opazna na prvo žogo.Središče snežinke se je zdel zelo pust in sama snežinka je tako zelo izstopala iz celotne slike, da sem z njo morala nekaj ukreniti in tako sem si začela predstavljati, da je poševni del na voščilnici kot nekakšen trak, ki pa ga lahko v središču snežinke zavežem z mašnjico. 3D seveda :)

Napis "Radost, mir & ljubezen" pa sem odtisnila s črno Delicata blazinico in dodala še nekaj belih pikic s tekočimi perlami, da sem zapolnila prazni prostor in spodnji del povezala z zgornjim.In takolele... To je to za danes... Ogromno enih nasvetov za katere imam dober občutek, da ti bodo služili pri letošnjem izdelovanju božičnih voščilnic. Spodaj v komentarju mi pa lahko zaupaš, kateri se je pa tebi zdel najbolj uporaben?

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubkčov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj