Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Magični jelenček z rozi mašnjico


Počasi se bližamo koncu naše serije Mesec do decembra, kar pomeni, da počasi tudi zmanjkuje časa za božično-novoletne voščilnice. Zato sem se odločila, da zadnje 4 pripravim take zelo enostavne, ki so hitro narejene a kljub temu čudovite.

Tokratna voščilnica je še posebna, ker je narejena skoraj v celoti iz ostankov papirja, ki so mi ostali od prejšnjih voščilnic. Ker hej, tudi te je potrebno ponucati, kajne?Jaz sem sicer moder papir s črtami uporabila v celoti, a lahko bi si izrezala samo trakec, kot sem to naredila pri roza papirju s prazničnimi lučkami. Jelenček in mašnjica pa sta prav tako izrezana iz ostankov. Malce večji jelenček iz večjega ostanka, mašnjica pa iz čisto majhnega.Edino bel papir ni bil iz ostankov, ker mi po pravici povedano nikoli ne ostane tako velik papir :)

Voščilnico sem želela ohraniti čim bolj preprosto, da je hitro narejena in da se jo lahko izdela tudi masovno. Da pa vseeno ne izgleda preveč prazno sem bel pravokotnik prilepila na 3D peno, dodala pa sem tudi Swarovski kristalček v sredino mašnjice.

Moder papir sem obrnila tako, da so črte vodoravne, ker tako voščilnica postane precej zanimivejša kot bi, če bi bile obrnjene navpično.Ker se mi je celotna voščilnica, skupaj z zavitimi jelenčkovimi rogovi zdela prav magična, sem odtisnila tudi napis magično razpoloženje, ki opiše celotno voščilnico.

Sedaj pa me čisto na koncu zanima, ali ti zbiraš ostanke papirja in če jih na koncu porabiš, ali se samo nabirajo v veliki škatli (ker se držiš pregovora, da čez 7 let vse prav pride:)) Zaupaj mi spodaj v komentarju.

Veliiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj