Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Malce drugačna božična smrekicaBožično drevo je zame zelena jelka z božičnimi bunkicami. Ta mora biti v stanovanju. A vseeno so mi tako pri srcu drugačne različice božičnih dreveščkov in rada eksperimentiram tudi z njimi. Hej bočnih dreveščkov nikoli ni preveč :)

Na tokratni voščilnici se je znašlo malce drugačno božično drevo. Sestavljeno iz vej, ki so zvezane z vrvico in okrašene z iglicami in cvetki.


Sicer vem, da bi morale biti te rožice verjetno v rdeči barvi, a tudi tale violična zelo dobro izpade. Se strinjaš z mano? Sestavljanje smrečice je zelo enostavno in precej hitro. Vse kar moraš narediti je, da jo izrežeš iz belega papirja in potem senčiš z distress blazinicami in zlepiš skupaj.


Toda to so zelo drobni delčki, boš rekla. Kako lahko te prilepim natančno in hitro, če vedno ko hitim lepilo pokuka iznad izrezka? Potem ti bo v veliko pomoč spodnji nasvet.


Za malce več globine sem smrečico prilepila s 3D penco in v ozadje dodala ovalno odprtino in žarke. Želela sem, da ima smrekica kot nekakšno podlogo, zato napis odtisnila tako, da izgleda, kot da je "mizica" ali "tla" na katerih smrečica stoji.


Kako se ti zdi moja današnja voščilnica? Meni je zelo všeč in se že veselim, da bom izdelala še kakšno podobno, saj bom letos pošiljala kar veliko voščilnic. Kaj pa ti? Koliko voščilnic imaš namen poslati za novoletne praznike? Odgovor mi lahko zaupaš spodaj v komentarju.

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiiiik objem in koš poljujbčkov! Xoxo

Aleksandra Golčman

Zelo zanimiva postavitev. Obenem pa bi se zahvalila za zelo lepo prilogo- darilce ob nakupu.Bila sem zelo presenečena in še enkrat hvala. Pozdravček
Aleksandra

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj