Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Pingvinček z mavričnim šalom


Jaz spadam med tisti tip ljudi, ki so radi drugačni, malce samosvoji in predvsem, da nekje izstopajo iz povprečja. A to na tak čisto nevpadljiv način (kar je prišlo z leti :))

In kaj ima to veze z voščilnicami? Veliko, ker sem rada tudi pri izdelovanju voščilnic pogosto tradicionalno-netradicionalna... Obljubim, da ni tako komplicirano, kot izgleda na prvo pogled.

Torej moje voščilnice morajo biti v pravilnih proporcijih, linije morajo biti vzporedne in izrezki morajo biti prilepljeni natančno kot je le mogoče pri ročno izdelanih voščilnicah. No pa tudi držati se morajo stila CAS (ali po naše morajo biti enostavne in čiste na pogled).A vendar, si na njih želim barvitosti in razigranosti. In hmmmm... Kako vse to spraviti na božično novoletne voščilnice, ko pa so za njih značilne modre, rdeče, zlate in zelene barve? Stvar je zelo preprosta. Barve, ki niso ravno "tradicionalne" božične, naj bodo bolj kot ne v manjšini. Še posebno, če na voščilnicah želiš uporabiti mavrične barve, kot sem to tokrat naredila jaz.Moje mavrične barve so se odločile, da tokrat ogrejejo pingvinčka, zato sem na mavrični papir (ki je del nove kolekcije papirjev "Sladka mala princeska") odtisnila pingvinčka in nato šal in kapo ven izrezala z natančnimi škaricami in ju prilepila na pingvinčka, katerega pa sem prej že odtisnila in pobarvala.

Se pa seveda nisem mogla upreti niti roza papirju s pravljičnimi lučkami, katerega pa sem prav tako uporabila v majhni količini in kot nekakšni ovojni trak, okoli darilca, ki se je zaključil z majšnjico iz meni zelo ljubega papirja s strukturo naravnih vlaken.In če dobro pogledaš, sem v središče mašnjice prilepila tudi svetlečo pikico, katera pa je v bistvu ostanek snežinke, ki sem jo uporabila na voščilnici, katero ti pokažem jutri. In še nekje sem uporabila podoben zlat ostanek. Uganeš kje?

Ker sem želela, da voščilnica ob pogledu nanjo doda pridih čarobnosti, sem vse skupaj prilepila na osnovo z snežinkami in pa na bel papir za malce teksture in globine narisala še bleščeče pikice, kar pa sem najlažje naredila z novim LF markerjem z bleščicami.Seveda ne sme manjkati tudi štampiljka s slovenskim napisom, katero pa sem odtisnila v spodnji del pravokotnika in če dobro pogledaš, boš videla, da se je del štampiljke oz. napisa, skril za pingvinčka, kar sem dosegla tako, da sem pingvinčka odtisnila najprej in ga potem maskirala in šele nato odtisnila še napis.

Iz moje strani je to za tokrat vse in se zopet beremo jutri, ko ti razkrijem voščilnico z zlato snežinko, katere "ostaneke" sem uporabila na tej voščilnici.

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj