Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Praznične radosti zaljubljenih pingvinčkovJaz se bom res prva podpisala pod to, da stran vržem male ostanke papirja, ker se mi na koncu zgodi, da jih shranjujem in shranjujem, a jih nikoli ne porabim in na koncu vseeno vržem stran. Sem pa ugotovila, da znajo biti zelo koristni, če jih porabim takoj.


Eden od načinov, ki je meni zelo ljub je ta, da jih porabim skupaj s Cottage Cutz razalnimi šablonicami, kot sta recimo tale dva simpatična pingvinčka, ki si ju lahko narediš tudi v naprej oz. na rezervo in bo potem izdelovanje voščilnic potekalo veliko hitreje.

Pri tej voščilnici pa nista simpatična samo pingvinčka ampak tudi ozadje, ki je meni osebno eno izmed ljubših ozadij za božične voščilnice. Če si že kdaj delala s takim ali podobnim ozadjem, potem si se gotovo vprašala, kako ga prilepiti. Mislim, da ti bo pravi prišel spodnji nasvet.In če dobro pogledaš, boš videla, da je okvirček na katerem se skrivata pingvinčka kar precej debel. In tako debel papir bi bilo praktično nemogoče odrezati z rezalno šablonico. Zato ti v spodnjem receptu razkrijem, kako sem tak okvirček naredila jaz.


Seveda na voščilnici ne sme manjkati tudi napis v slovenskem jeziku. Tokrat sem se odločila, da uporabim napis "praznične radosti", saj se mi zdi, da se tako lepo poda h tema dvema zaljubljenima pingvinčkoma, za katera sem sigurna, da v vsaki stvari med letošnjimi prazniki našla radost in razlog za nasmeh in srečo.

Takolele... Iz moje strani je za danes to vse. Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in se bereva zopet jutri, ko se bova še malce poigrale s čudovitimi CC šablonicami. Do takrat pa veliiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj