Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Prva letošnja božična voščilnicaH
ojla...

Moram priznati, da sem se morala kar malo prisiliti, da sem začela z izdelavo božično novoletnih voščilnic... Ker zunaj je danes tak lep jesenski sonček, ki me kar vabi ven... Toda obljuba dela dolg in tako sem se vsedla za ustvarjalno mizo (ki btw tako nametana, da sem komaj našla malo prostora za ustvarjanje), vzela v roke snežakce in pričela z ustvarjanjem...

No pa je moja prisila kaj hitro minila, ko sem začela snežakce odtiskovati... OMG kako so simpatični in koliko možnosti za njihovo uporabo...

A sem se tokrat morala odločiti za eno voščilnico, ki ti jo predstavljam v tej blog objavi...

In tako sem na Bristol (akvarelni papir bo tudi super izpadel) odtisnila tri snežakce, enega poleg drugega, pri tem pa sem si malo pomagala z vodoravno s svinčnikom narisano črto, da so vsi trije odtisneni na enaki višini.

Potem sem jih na hitrico pobarvala kar z distess blazinicami in akvarelno tehniko, nekaterim na šal in kapo narisala še črte, dodala malo sive senčke na snežakove trupe in z isto sivo blazinico (Pumice Stone), narisala še tla, na katerih snežakci stojijo.Pod njih sem odtisnila še napis s temno sivo blazinico in vse skupaj prilepila na pravokotnik, ki sem ga izrezala kar iz princeskatega papirja... Ker em... Saj me poznaš... Pri meni so še novoletne voščilnice v pisanih pastelnih barvah in tele barvaste črte so kot nalašč za razigrane božično novoletne voščilnice.

Tokratna voščilnica je res izredno enostavna in tudi zelo hitra za izdelavo. Kar pomeni, da je prava izbira za masovno izdelavo božičnih voščilnic :)

Za danes je iz moje strani to vse in se beremo (če ne prej) v ponedeljek. Do takrat pa veliiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj