Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Snežakova praznična zabava
Hojla...

Za danes sem ti pripravila podobno voščilnico kot včeraj, le da so tokrat snežaki na zabavi in niso tako strogo postavljeni v vrsto...

Tokrat sem snežake postavila na desno stran, dodala pa sem jim še malce dodatkov, da voščilnica izgleda bolj razposajena... K razposajenosti pa dodajo tudi "nametana" darilca, ki sem jih prilepila postrani in z njimi zapolnila prazne prostore med snežaki.

Za napis sem se odločila odtisniti daljši napis, ki pride skoraj čez celotno voščilnico... Ker pa sem želela, da se z voščilnico lepo poveže ob enem pa pride tudi do izraza, sem ga odtisnila na tanek bel papirnat trak, katerega pa sem naknadno pobarvala kar z barvicami...

Tako sem ohranila celotni stil voščilnice, saj so tudi snežakci pobarvani z barvicami.Globino na voščilnic sem dosegla s 3D penco, na kateri so snežaki in ostali motivi + s kristalčki, ki dodajo še malce blišča na samo voščilnico.

Ker je voščilnica že sama po sebi dovolj polna in razigrana, je tokrat nisem uokvirjala z dodatnim papirjem. Za okvir so v tem primeru poskrbeli šivi pravokotnika.

Upam, da ti je moja današnja voščilnica všeč in se beremo zopet jutri, ko ti pokažem, kako je snežak dobil svoj prvi dom v zasneženi krogli.

Do takrat pa ti želim čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej!

Veliiiiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj