Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Snežinka ujeta na božični ornament


Hmmmm... Boš rekla, same snežinke, pa daj Marina počasi bo že dovolj... A kaj pa hočem, če me spomin skozi vleče nazaj v otroštvo in novembrske dni, ko je vsako leto za moj rojstni dan bil zunaj sneg in ko je za božič in novo leto skoraj vsako leto snežilo. No vsaj tako se spomnim.

In ker je bilo vse tako pravljično in zasneženo se teh trenutkov tako z veseljem spominjam. In če me že narava noče ubogati in mi poslati snega, potem pa kaj... Si ga moram pa sama pričarati na božičnih voščilnicah.Zato je na mojih voščilnicah toliko snežink. In ja tele čipkaste so mi res ljube. Moram pa priznati, da sem precej razmišljala kako jo tokrat vkomponirati na voščilnico in te ob enem naučiti kakšnega novega trika. Pa sem prišla na idejo, da snežinko postavim na ornament in to ne kar en. Tak, ki ga zagotovo lahko izdelaš sama.

Prepričana sem, da imaš doma kakšno šablonico ali luknjač s krogom, katerega lahko uporabiš kot osnovo za ornament. Jaz sem v mojem primeru sicer uporabila šablonico s katero sem izrezala držalo za ornament in pa vrvico, a lahko to čisto enostavno nadomestiš s pravokotnikom in pa namesto papirnate vrvice uporabiš bombažno vrvico.Če dobro pogledaš sem na ornamentu uporabila dve barvi papirja, saj sem s tem dosegla učinek globine in zaobljenosti (kot bi senčila krog, da bi dobila kroglo) in zaradi česar je snežinka izpadla toliko bolj povezana s samim ornamentom. Se še spomniš iz prejšnje objave roza, bela in zlata kombinacija? No tudi tokrat se ji nisem mogla upreti.

Sem ji pa dodala še malce modrega pridiha, kar se mi zdi, da vse skupaj naredi še bolj božično, pravljično in sladko.V spodnji del sm tudi tokrat odtisnila napis, ker pač bodimo iskreni... Brez slovenskega napisa na voščilnici skoraj več ni to to :) In tudi tokrat sem uporabila črno Delicata blazinico, s katero sem dobila malce "nežnejšo" in bolj zamolklo črno, katera se lepo prilega celotni pravljični voščilnici.

In tako kot že večkrat v tej seriji, sem tudi tokrat ploskost beline izničila s tekočimi perlami, ki sem jih naključno razporedila po zgornjem delu voščilnice, da izgleda kot padajoče snežinke na zimsko noč, lahko pa bi pikice predstavljale tudi pravljične lučke, saj se zelo lepo lesketajo.In pikice narejene s tekočimi perlami so vedno rešitev, ko se ti zdi, da na voščilnici manjka globine.

Takolele... Spodaj v komentarju mi zaupaj, ali pogosto posežeš po tekočih perlah, ali si se zanje danes šele navdušila.

Pošiljam ti veliiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj