Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Snežinke v novi dimenziji


Še ena v seriji enostavnih voščilnic izpod Rotejinih rok. Tokrat se je odločila za klasično belo-modro kombinacijo in pa zasneženo ozadje s posebno dimenzijo.

Če dobro pogledaš se snežinke na ozadju lepo svetlikajo, kot bi bile prevlečene s folijo. No ne ni tak papir in sigurna sem, da si kaj podobnega lahko izdelaš tudi sama doma, saj sem sigurna, da imaš te pripomočke že pri roki.Roteja je uporabila prozoren embosing prah na izrezanem ozadju. Lahko bi uporabila tudi kakšnega drugega, a se mi zdi, da ravno ta sijaj naredi enobarvni papir tako poseben in še povdari njegovo originalno barvo.Če pa doma slučajno nimaš nobene šablonice za ozadje, pa si lahko ozadje izdelaš tudi s kakšnimi snežinkami, ki jih vsako posebej embosiraš in prilepiš na ozadje.

Voščilnica je že sama po sebi zelo bogata, zato je čisto dovolj samo še preprosto voščilo v nežni sivi barvi in nekaj kristalčkov na banerju, ki je dvignjen s 3D blazinicami, za še mičkeno več globine.Sedaj pa čisto za konec me še zanima, ali se tudi ti poslužuješ embosiranja na voščilnicah in če ja in imaš kakšen super nasvet, mi ga zaupaj spodaj v komentarju.

Veliiiiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj