Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Vasica, beli hribčki in nočno nebo...
Hej hej...

Tudi danes sem se poigrala s hiškami in nočnim nebom, a tokrat sem se odločila, da ga naredim tik pred sončnim vzhodom, ko se nebo na horizontu nežno obarva v zlatkasto barvo, luna počasi maha v slovo in na nebu vztrajajo samo še nekatere zvezdice...

Kot sem obljubila, te bom ta teden razveseljevala z voščilnicami, kjer bom uporabila tele lušne hiške s katerimi lahko izdelaš čudovite vasice in v prejšnjih dveh objavah sem ti pokazala voščilnici z "ravno" vasico, danes pa jo bomo postavili na hribčke...Hribčke sem pustila bele, sem jih pa vseeno malo posenčila z nežno sivo (Pumice stone), da sem jim dala obliko. Tudi tokrat sem se poslužila maske, ki sem jo izdelala s pomočjo maskirnega papirja. Eno tako večjo, ki mi bo omogočila bel okvir in pa dvema manjšima, ki sta poskrbeli, da moji hribčki ostanejo beli. Hribčke sem najprej narisala in potem kar izrezala na roko.Potem pa sem se lotila senčenja. Ob robu hribčkov, kjer sem želela zlatkast sijaj, sem na tanko posenčila s svetlo rjavo blazinico (Antique Linen), potem pa sem proti vrhu gradila modro nebo. in sicer sem delala s tremi barvami, ki si od sredine proti robu sledijo takole: Broken china, Whethered wood in Faded jeans.

Hribčke pa sem izdelala v dveh delih samo zato, da sem lahko potem en hribček odstranila in po njegovem robu malo posenčila, da sem dobila obris obeh hribčkov.

Potem pa sem vse maske odstranila in dobila čudovito pokrajino, katero je bilo potrebno samo še nadgraditi s hiškami, smrekami in nebesnimi telesi, katere pa sem prav tako pobarvala z Distress blazinicami in izrezala s pripadajočimi rezalnimi šablonicami.Ker se mi je kartica zdela malo pusta, sem vse skupaj prilepila na rahlo večji papir, katerega pa sem naprej po robovih posenčila s temno modro blazinico, da lepo uokviri celotno voščilnico in le še povdari središčni del.Za piko na i in ker pač ne sme manjkati slovenska beseda, pa sem čisto na dno hribčka odtisnila še daljše voščilo in tako je moja današnja kartica zasijala v vsej svoji lepoti.

Upam, da ti je všeč...

Takolele...

Za danes se poslavljam in se beremo zopet jutri z novo voščilnico, kjer bomo hiške naredili mavrične in iz njih naredili čarobne praznične voščilnice.

Do takrat pa veliiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj