Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Veseli snežak sredi gozda


Letošnjo sezono sem en mičkeno (no ok... kar precej) obsedena s "sladkimi" voščilnicami ali če razložim drugače. Z voščilnicami, ki izgledajo tako slastno, da bi jih človek kar pojedel.

In če želiš to doseči, ti bodo najbolj pri tem pomagale barve oz. prava barvna kombinacija. Najlažje boš to dosegla z nežnimi pastelnimi barvami, ki pa morajo vseeno vsebovati neko toplino in živahnost. Ne smejo biti zamolkle, kar pastelne barve lahko hitro so.Moja današnja voščilnica ima kar precej barv, a najbolj od vsega, kar jo naredi sladko pa je obroba, ki spominja na penaste bombone, ki so včasih že tako sladki, da so že kar presladki :)Ker nisem želela uničiti "sladkobe" celotne voščilnice, tokrat nisem uporabila črne barvne blazinice, ampak sem se raje odločila za belo, ki pa sem jo odtisnila na precej svetel siv papir.

Kar je bila ena mičkena težava, saj bela barva ne izpade lepo na svetlem papirju, ne glede na to, kako dobra blazinica je. Mimogrede, jaz sem uporabila LF blazinico Yeti, ki je meni ena najboljših belih blazinic in jo toplo priporočam.Skratka, ker imam Misti, sem se lahko malce poigrala in sem štampiljko odtisnila večkrat. Ker je bela blazinica pigmentna, dlje časa ostane mokra. Zato sem počakala, da se je odtisek posušil in ga šele nato še enkrat odtisnila. Tako se je barva gradila ena na drugo in dobivala na intenziteti. Drugače pa bi barvo samo z novim nanosom samo odrivala stran.

In še čisto za konec moje vprašanje, saj me resnično zanima, ali uporabljaš tudi ti belo blazinico in če ne, kako to? Zaupaj mi spodaj v komentarju.

Veliiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj