Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Zimska vasica maha v slovo...
Hojla...

Ko najdem kakšno postavitev, ki mi je všeč jo recikliram na 101 način... In tudi današnjo postavitev si v seriji voščilnic Mesec do decembra videla že 2x, a vsakič v malo drugačni luči...

Si ne morem pomagati, tako enostavna je a kljub temu se da z njo narediti toliko različnih voščilnic... Ne vem, ali je to moja zadja letošnja s tako postavitvijo ali ne, sigurno pa se počasi poslavljam od naših hišk in zimske vasice, saj je s tem setom nastalo že toliko lepih voščilnic...

Če si z njo ustvarjal tudi ti, mi jo lahko pokažeš na Razstavi vaših izdelkov za mesec november, bom zelo vesela...

No pa pojdiva nazaj k naši voščilnici in njeni postavitvi...

Tudi tokrat sem za osrednji element vzela središčni del, v katerega pa sem tokrat postavila tele čudovite hiške, ki so tokrat vse iste barve in so del magične vasice, kjer velja enakost med vsemi, kar pokažejo tudi z na zunaj enakimi hiškami, a v notranjosti vsaka zase skriva svoj zaklad in nobena druga nima takega...Središčni del sem posenčila z distress blazinicami (Broken China in Cracked Pistacio), čez pa sem odtisnila še nekaj snežink, ki sem jih našla v setu Vse v enem (Božična izdaja).

Potem pa sem poigrala še z belim delom, katerega sem tudi tokrat dvignila s pomočjo mos pene. Sem pa tokrat rob obrezala z robno šablonico s šivi, in da sem jo postavila naravnost sem si pomagala s podnjim trikom, kateri pa se je izkazal za zelo uporabnega tudi potem na končnem izdelku, saj utor doda voščilnici zanimivost, ob enem pa jo poveže v celoto.Kot vidiš na zgornji sliki, sem robno šablonico postavila ob utor, katerega sem naredila s pomočjo plošče za utore in sem 100% sigurna, da je narejen pravokotno na stranico kartončka.

Kot pa lahko vidiš, boš opazila, da je moj "beli" del voščilnice krajši od normalne velikosti... To pa zato, ker sem se malo uštela in sem beli cel odrezala preveč pogumno... No ja...Še dobro, da sem bila tako pogumna, saj se mi zdi, da tele rozi lučke ob robovih dajo celotni voščilnici dodatno magičnost in čarobnost. Zunanji rozi pravokotnik pa sem izrezala kar s pravokotno šablonico (Oval z žarki), ki je na dnu in vrhu pustila tak lep šiv, ki nadaljuje temo voščilnice.

Upam, da ti je moja današnja voščilnica všeč in da tudi sama poskusiš izdelati kakšno podobno ali pa celo isto, če imaš doma vse pripomočke, ki sem ti jih naštela spodaj :)

Se beremo zopet naprej jutri...

Do takrat pa veliiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj