Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Božično obarvan fičko
Hej hej,

Hmmm, kaj mislite je še prehitro za izdelavo božično-novoletnih voščilnic? Ali pa je morda ravno pravi čas za začetek? Jaz sem kar začela, ko sem zopet razmišljala kako bi tega čudovitega fička uporabila še drugače, sem se spomnila, da bi ga lahko oblekla v malce bolj praznične barve in mu dodala nekaj božično-novoletnih dodatkov.

Za začetek sem naredila odtise fička in ga izrezala. Pri izbiri barv sem se kar malo pozabavala in poskušala različne kombinacije. Ravno tako sem opazila, da se nekatere barvne blazinice kar malo razlijejo na kar morda vplivajo blazinice ali pa papir. Tako, da je malo igračkanja kar dobrodošlo, da dobimo na koncu izdelek kot se šika.Ko je bil fičko pripravljen sem iz seta Zimski dodatki odtisnila in z barvicami pobarvala venček in darilo, ki sem ju dodala fičku za bolj praznični videz. Vse kar sem morala še narediti je, da sem voščilnico zložila skupaj, za ozadje sem uporabila izrez pravokotnika iz papirja Pravljični vhod, sredinski bel trak pa sem okrasila z izrezom čipke iz papirja s srebrnimi bleščicami.

Za piko na i sem dodala še srebrno mini mašinco na fička in napis »lepe praznike iz našega doma v vašega«. In naš fičko je pripravljen na pot. Kaj mislite, bi tale fičko letos lahko zamenjal Božičkove sani?
Hvala vam za ogled in se kmalu zopet vidimo, do takrat ustvarite kaj lepega in podelite z nami ;)

Roteja

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj