Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Brezplačna e-delavnica PSŠ

naslov-blog-dan-8    
  • Na prvi pogled so mi bile zeloooo všeč šablonice, ki so skrivale veliko različnih motivov... Potem pa ko sem jih malo pobližje pogledala pa sem začela razmišljati, ja ok dobiš res veliko motivov gori, ampak kako naj pa uporabim vsak motiv posebej?
voscilnica-vrtnica-z-bisercki-podpis    
  • In kdo bi si mislil, da je odgovor na to vprašanje tako preprost :) Seveda s pomočjo maskiranja določenih delov, ki jih ne želiš na svojem projektu :) Tako sem ti za osmi dan delavnice pripravila video vodič, kjer sem uporabila tehniko maskiranja skupaj s šablonicami :) Pa te kar vabim, da si ga ogledaš :)
 
  • Velikokrat se zgodi, da se ti voščilnica popacka in če izdeluješ bolj bogate voščilnice je to načeloma precej enostavno prekriti, če pa izdeluješ enostavne CAS (clean & simple) voščilnice, pa temu pogosto ni tako in se vsaka napaka hitro pozna in opazi. Ampak včasih pa vseeno uspe, da se vse skupaj zamaskira npr. z biserčkom, kot sem to storila jaz v mojem primeru, ko je bila packa dovolj majhna :)
 
  • To je za danes iz moje strani vse, oglasi se tudi jutri, ko ti bom pokazala novo tehniko, kjer pa ena sama šablonica ne bo dovolj :) Več o tem pa jutri :) Do takrat pa se imej kar se da lepo in uživaj v ustvarjanju :) Pozdravček,
podpis    
  • p.s.: Delavnice delam sproti oz. dnevno in če se še spomniš mojih "umazanih" rok od včeraj lahko danes vidiš čiste roke, tako da mi lahko na besedo verjameš, da tista gobica res čudežna :))
 
  • Seveda pa imam tudi tokrat zate pripravljen seznam vseh uporabljenih pripomočkov. Če si želiš katerega pobližje ogledati samo klikni na sličico in povezalo te bo na stran z izdelkom, kjer najdeš vse podrobnosti o njem :)

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj