Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Brezplačna e-delavnica PSŠ

naslov-blog-dan-10
  • Pa smo prišli do zadnjega dneva našega druženja v okviru delavnice :) Zadnje čase je zelo moderen akvarelni videz in vsak dan bolj priljubljen tudi pri slovenskih ustvarjalkah... In ko sem zadnjič pripravljala video tutorial sem po nesreči po izdelku na katerem je bila stencil šablonica polila vodo in tako prišla do ideje, da lahko to mojo nesrečo uporabim pri eni od tehnik za delavnico :)
 
  • In tako ti bom danes pokazala, kako lahko s stencil šablonicami uporabiš tudi akvarelno tehniko. Tu ti toplo priporočam, da uporabiš akvarelni papir in ne navadnega, če želiš dobiti pravi učinek. Pravzaprav je akvarelni papir najboljša izbira pri vsaki akvarelni tehniki, saj se najlepše obnaša ob stiku z vodo :)
packa-za-mavricno-zivljenje-podpis    
  • Seveda, vse skupaj je najbolj slikovito predstaviti z video posnetkov, tako da te kar vabim da si ga pogledaš.
 
  • Sama voščilnica je narejena v eni plasti, ampak ker sem nanesla več plasti distress barv in potem vse skupaj še poškropila z vodo izgleda kot bi bila večplastna. H temu pa tudi pripomoreta oba washi trakova in pa odtisi lažnih šivov ob robu voščilnice.
 
  • Najlepša hvala, ker si nas spremljala tekom delavnice in upam, da si se naučila kakšno novo tehniko, ki jo bo moč videti na tvojih voščilnicah ali kakšnih drugih projektih. Kaj lepega bo nastalo v na tvoji ustvarjalni mizici pa nam lahko pokažeš v galeriji izdelkov, ki jo najdeš v objavi za peti dan oz. s klikom na tale link
 
  • Želim ti en čudovit vikend in upam, da nastane precej čudovitih izdelkov.
podpis    
  • p.s.: Samo še do nedelje pa lahko tudi izkoristiš kar 15% popusta na vse plastične stencil šablonice, da bo ustvarjanje z njimi še bolj dostopno :)
   
  • Seveda čisto na dnu pa sem ti pripravila še seznam vseh uporabljenih pripomočkov. Če te kakšen izdelek še posebej zanima, samo klikni na sličico in povezalo te bo na stran z izdelkom, kjer boš našla informacije o njem :)
 

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj