Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Cameo

Lep pozdrav vsem, Vladka z vami!

Sonja me je prav začarala s to objavo in po tem, ko so nastala darila, se je med mojimi idejami zaiskrila še ena - izdelati čestitko in nato motiv uporabiti na nakitu. Želela sem nekaj bolj klasičnega, romantičnega in medtem ko sem gledala Marinino ponudbo Scrapping Cottage šablon in zagledala tole šablono, se je čestitka kar sama izrisala v mojih možganih in nastala je cameo čestitka.

cameo_1

Dolgo nisem vedela, da se te slike obrazov imenujejo cameo ali kameja po naše, dokler me ni poučila Helena v tej krasni objavi. Na čestitko sem jo postavila kot osrednji motiv. Vse dele sem izrezala iz temno rjavega šeleshamerja in nato sam profil in okvir premazala z belo, malo perlasto barvo, podobno kot je tale White opal ter pustila, da se vse skupaj pošteno posuši. Nato sem motiv zalepila s 3D blazinicami na osnovo in dodala še perle na vogalih. Le-te imam samo v beli barvi in če jih potrebujem v kakšni drugi, jih enostavno pobarvam s copic markerjem, tako kot sem jih za mojo čestitko s temno rjavim.

Cameo_2_1

Mojca me je v enem izmed komentarjev vprašala, kako dobim sliko za nakit. Kolikor vem, Sonja izdelke včasih skenira, včasih fotografira. Jaz sem se odločila za drugo varianto, ker sem želela pridobiti malo 3D učinka in tako je na fotografiji nastala tudi senca ob cameo in to mi je zelo všeč. Fotografiji nato s pomočjo programa za urejanje fotografij, izrežem željeni del in ga v pomanjšani obliki sprintam. Ob tem uporabim kar Word. Sprintam pa v najboljši kvaliteti kot fotografijo na foto papir. Tako je nastal prstan, katerega osnovo in steklene kaplje sem prav tako našla v trgovini Mavelu. Najprej sem oklevala ali bi fotografijo sprintala tako, da bi bila samo podoba na prstanu, pa sem se odločila, da bo še bolj zanimivo, če bo zraven tudi napis in tako je na koncu nastalo tole:

cameo_6

Bodite lepo!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj