Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Čarobna beseda na ozadju voščilnice
H
ej hej...

Za danes je bila sicer planirana božična voščilnica v videom, pa sem se zakalkulirala s časom, ki sem ga planirala za editing...

Po domače...

Video bo gotov šele jutri... Ampak to pa ne sme biti izgovor, da danes na pokažem voščilnice, ki je sicer nastala že nekaj časa nazaj, nosi pa čudovito in zelo preprosto sporočilo.

Hvala.

In na tem mestu, bi se vam vsem rada iz srca zahvalila za vso podporo. Pa naj bo to z obiskom bloga, ogledom video posnetkov, javljan v živo ali pa z naročilom. Vsaka podpora je zelo dobrodošla, mi veliko pomeni in mi da novega zagona.

Zato hvala iz srca!

Beseda hvala je čarobna, še posebej, če jo redno in iskreno uporabljamo (namreč iskrena hvaležnost za stvari in osebe ti bo 100% polepšala dan, ne glede na to, kako slabo se ti zdi da je... In še nekaj... Če si boš vsak dan vzela samo nekaj trenutkov svojega časa, da se iskreno zahvališ za malenkosti, ki ti lepšajo življenje, ti garantiram, da se ti bo življenje slej kot prej polepšalo in to eksponentno, a o tem kaj več kdaj drugič).Zato sem iz nje sestavila kar celo ozadje na voščilnici. In sicer tako, da sem si najprej izrezala precej belih izrezkov s pomočjo šablonice hvala, in enega rozi, ki poudari samo besedo in da voščilnici jasen pomen.

Da je ozadje prišlo kar se da lepo, sem najprej prilepila rozi napis, potem pa sem kot opeke okoli njega lepila še ostale bele besede hvala. Tiste, ki so gledale čez rob pa sem na koncu odrezala stran.

In za piko na i, sem prilepila še tegale simpatičnega polhka Nala s šopkom rožic. Ker pač, ni lepše zahvale kot šopek rožic kajne?Da pa je voščilnica zaživela v vsej svoji lepoti, sem vse skupaj prilepila še na nekaj plasti papirja, med njimi tudi na čipkast pravokotnik, ki je celotni voščilnici dal nežnost.Upam, da ti je moja današnja voščilnica všeč in da si vzameš trenutek časa in pomisliš, za katere stvari v življenju si hvaležna. Ja kar zdajle, da ne pozabiš... Saj lahko je samo 1...

Ker to v teh zanimivih časih rabimo.

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in naj te spremlja hvaležnost za majhne stvari, skozi cel dan, vse življenje.

Veliiiiiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj