Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Čarobne praznike z božičnim aranžmajem
H
ej hej...

Prišel je mesec november in z njim vaša najljubša serija: Mesec do decembra... Ko sem se letos pripravljala nanj kar nisem mogla verjeti, da bo letos že 9-to leto, kar jo imamo...

Waw to pa je številka kajne?

Zato sem se odločila, da jo letos naredimo dobrodelno in tako sem se pridružila akciji, kjer Ana Petrič, direktorica doma starejših občanov Notranje gorice, zbira božične voščilnice, ki jih bodo podarili starejšim po vsej Sloveniji...

In k tej akciji želim povabiti tudi tebe, da prispevaš svoje voščilnice... Več o tem pa si lahko prebereš >> tukaj <<.

Jaz se bom trudila, da ti bom tekom naše serije pomagala z različnim idejami za božične voščilnice, da ti idej sigurno ne bo zmanjkalo...Za danes sem ti pripravila čudovito voščilnico z božičnim aranžmajem, ki sem ga pobarvala kar z barvicami... Če te zanima kako sem to naredila, si poglej tudi >>tole<< objavo, kjer ti v videu pokažem kako najenostavnejše pobarvati z barvicami.

Božični aranžma sem ven izrezala z ujemajočimi rezalnimi šablonicami in ga prilepila na spodnji del voščilnice. Tisti del aranžmaja, ki je ob strani in na dnu štrlel ven, pa sem samo obrezala s škarjami. Ampak šele takrat, ko sem belo osnovo že prilepila na zelen dizajnerski papir.

Na tak način sem dosegla večjo razgibanost voščilnicem, ki ob enem poskrbi, da voščilnica pritegne večjo pozornost učka.

In da se uček zapelje skozi celotno voščilnico in se ne ustavi samo na spodnjem delu božičnega aranžmaja, sem napis čarobne praznike izrezala iz bleščečega zlatega papirja. Da pa ne bo preveč "ven sekalo", sem najprej ven izrezala bel napis in nato v nastalo odprtino prilepila zlate izrezke.Pri tem pa sem se poslužila trika, kjer sem na zadnji strani odprtine prilepila obojestranski lepilni trak, zaradi česar je bilo potem lepljenje zlatega napisa res prava mala malica :)Za pikico na i, sem v odprtine iz napisa prilepila bele delčke (ki jih ponavadi zavržemo), da je izgled popoln. Da pa voščilnica ne bi bila preveč prazna, sem čisto na koncu dodala še nekaj belih pikic, ki sem jih narisala kar s tekočimi Nuvo perlami.

In tako je nastala enostavna voščilnica in če odmislimo barvanje, je narejena tudi zelo hitro... Barvanje pa lahko namesto nas opravijo tudi otroci, da bo voščilnica večgeneracijska in jo bodo tako starejši še bolj veseli.

Upam, da ti je moja današnja voščilnica všeč in da se nam pridružiš pri tem čudovitem izzivu, tako osrečiš starejše ob enem pa se poteguješ za lepe nagrade.

Ker se prijaznost vedno izplača in poplača.

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in ti pošiljam veliiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!


Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj