Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Čarobni prazniki v vasici sredi gozda
Hej hej...

Danes ti pokažem eno meni zelo ljubo voščilnico, pri kateri sem zopet uporabila zelo netradicionalne barve. A kot sem rekla že včeraj v enem od komentarjev na FB-ju, meni decembrski prazniki predstavjajo neko čarobnost, ko je v zraku drugačna energija, taka bolj topla, sproščena, bolj pozitivna...

In te občutke poskušam jaz upodobiti na svojih prazničnih voščilnicah. Zato tako rada posežem po netradicionalnih barvah... Takih bolj pastelnih a vseeno ne preveč živih, saj si jaz zimsko čarobnost predstavljam kot kakšno mističnost, ki jo vidimo v kakšnih filmih. Tam pa so ponavadi uporabljeni taki nežni svetli a vseeno bolj zamolkli toni.

In ko sem oblikovala set papirjev sladka mala princeska sem imela v mislih tudi to, da se bo večino papirjev dalo uporabljati tudi pri izdelavi zimskih voščilnic.

In pri moji današnji sem izbrala preverjeno kombinacijo papirčkov. Roza lučke z modrimi črtami in sivim karo vzorčkom.

Tudi tokrat sem se poigrala s čudoviti hiškami, ki sem jih pobaravala prav tako v nežnih tonih in ker želela naredi nežno snežno - gozdno idilo, sem dodala še dve večji smrečici in pa v ozadju bel zasnežen hribček, ki sem ga izrezala kar z robno rezalno šablonico s šivi.Za nebo pa sem uporabila kar moder papir s črtami, ki se tako lepo ujame z roza lučkami. Da pa sem voščilnico naredila kar se da zanimivo, sem naredila še dve stvari. In sicer, da sem malo razbila monotonost spodnjega dela voščilnice (kljub čudovitim naključno nametanim lučkam), sem na sredinski del prilepila še siv karo papirček, katerega pa sem po robu ornamentirala z robno šablonico s čipko.

In za malce drugačen in nepričakovan izgled voščilnice pa sem tokrat na 3D peno (ali v mojem primeru kar mos gumo) prilepila kar cel papir z roza lučkami in tako voščilnici dala globino.In ker ne sme manjkati napis v slovenskem jeziku, na voščilnici pa nekako nisem našla veliko prostora kamor bi pašal, sem se odločila za majhen napis Čarobne praznike, ki sem ga odtisnila z nežno sivo blazinico (CP Twilight).

Upam, da ti je moja današnja voščilnic všeč in da tudi sama poskusiš izdelati kakšno podobno ali pa da daš priložnost tudi takim bolj netradicionalnim barvam, ki se nahajo v setu Sladka mala princeska.

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in ti pošiljam veliiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!
Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj