Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Čarobnost v objemu božjega drevcaJaz obožujem čiste in enostavne voščilnice kjer je osrednji element sporočilo oz. napis. In tudi pri mojih novoletnih voščilnicah se tega pogosto poslužim. Ne samo, da je voščilnica narejena precej hitro in se jo lahko zato izdeluje tudi masovno, pomembno mi je to, da tako predamo naprej lepo sporočilo in polepšamo dan sočloveku.


Moja današnja voščilnica ima res malo elementov, ki pa so na njej postavljeni tako, da ji dodajo globino in učkom "ukažejo", da večino časa gledajo napis.

In ravno zaradi majhnega števila elementov na voščilnici je ta zelo enostavna za izdelavo.


In ta zlat kovinski sijaj na napisu naredi celotno voščilnico prav čarobno. Se strinjaš z menoj? Ponavadi rečem, da lahko pri masovnih voščilnicah embosiranje zamenjamo tudi z Delicata blazinicami. To lahko naredimo tudi pri tej voščilnici, vendar bi vseeno predlagala, se voščilnico izdela z embosiranjem, saj ji ravno to doda globino in pritegne pozornost učkov.


Globino pa poleg zlatega kovinskega sijaja doda tudi malce privzdignjen pravokotnik z napisom, katerega sem dvignila s 3D penco.


Ekola... Za danes se poslavljam in se vidimo zopet jutri, ko pa imam pripravljeno voščilnico, ki zelo podobna današnji, a vseeno tako drugačna :) Do takrat pa ti želim čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj