Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

CC šablonice tokrat malo drugače


Verjamem, da če te vprašam, ali iz smreke lahko narediš mizico, bo tvoj odgovor sigurno ja, normalno. Halo kakšno vprašanje pa je to. Kaj pa če ti rečem, da lahko tudi iz papirnate smrekice ali bolje rečeno novoletne jelke, ki jo iz papirja izrežeš s pomočjo CC šablonic, narediš mizico za rože?

To je pa že malce težje verjeti kajne? Ja, ja... Je možno. Pa še veliko lažje, kot iz prave smreke. Tukaj namreč potrebuješ samo škarice in rjavo barvno blazinico, kot lahko vidiš na spodnji sliki.


Še boljše pa je, da lahko iz ene take smrekice dobim kar dve mizici. Eno manjšo in eno malce večjo.

Pač samo z mizico si ne bi mogla kaj veliko pomagati. In sem malce pobrskala po svojih šablonicah, če se mogoče kje skriva kakšna vaza z rožami. In žalostno ugotovila, da je žal nimam nobene.

Pa nič... sem užaljeno rekla sama sebi. Če sem naredila mizico bom pa ja na kakšni CC šablonici našla tudi kakšno vazo in rožice. In ni mi bilo treba predolgo iskati. Vaze sicer nisem dobila, sem pa našla košaro z rožami. In to na šablonici, ki je primarno namenjena zimskim voščilnicam.


Enako kot smrekica oz. mizica. Uporabila sem samo tale del na šablonici (glej sliko spodaj), kamin pa naj ostane za jesen, ko bodo na vrsti zimske voščilnice.

Ma če sem čisto poštena, me zelo mika tudi tale ogenj iz kamina in se zna zgoditi, da kmalu uporabim tudi tega na kakšni vroči voščilnici :) Da o teh mini mašnjicah sploh ne govorim. Ker so tako drobne, jih je čisto enostavno prilepiti praktično kamorkoli.


In ker se počasi bližajo velikonočni prazniki, bi v to košaro lahko spravila tudi pirhe, namesto rožic. Ali pa rožice in bi samo zamenjala napis, da bi bil bolj velikonočno obarvan.

Mah nič... Ob izdelavi te voščilnice sem se tako zabavala, da sem posnela tudi video, ki si ga lahko pogledaš spodaj.

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in ti pošiljam veliiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo

Mili Šuštar

Lepa voščilnica.Zanimivo kako lahko uporabiš različne šablone.Tudi prikaz v videu mi je všeč.Hvala za predstavitev.

marija vidmar

Bravo, zelo lepo , preprosto in uporabno.

Nataša Susič

Zelo lepa

MOJCA BOŽIČ

Mislim da si s tole idejo marsikatero mal brcnila v rit....priznam....jaz sem že tista!!!.....Take kombinacije res niso švoh sploh za tiste, ki obožujemo CC šablonce.....te pa dajejo neskončno možnost raznovrstnih kombinacij... Hvala za tole....

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj