Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Črna, bela in roza - res nora kombinacija


Vse odkar je izšla kolekcija črnih in belih pikic, sem postala kar malce obsedena s črno-belo kombinacijo in nežnimi pastelnimi barvnimi vložki. Najprej sem mislila, da je za to kriv Denis, saj je njegova top kombinacija ravno črno-bela, a sem kaj kmalu ugotovila, da so krivi novi papirji s pikicami, saj me vsakič znova omamijo, da jih uporabim na voščilnici.

No pa kako tudi ne, ko pa so tako vsestransko uporabni in že samo en mali njihov detajl, na voščilnici naredi veliko.

Tokrat sem se odločila za napis, ki je meni tako zelo pri srcu in je dejansko del zadnje božične kolekcije. Ko sem sam napis oblikovala, sem imela v mislih, da ga bom uporabila bolj kot za božične voščilnice, na voščilnicah čez leto. Napis je zelo vsestransko uporaben in ga lahko dejansko uporabimo na voščilnicah za lepši dan, ali pa na božično novoletnih voščilnicah.


Že v prejšnji objavi sem se malce razpisala, da moramo biti bolj pozorni na drobne stvari, danes pa bi želela dodati samo še to, da te male stvari, mala zadovoljstva s časom res postanejo velika in nam vsakodnevno lepšajo dan. Samo če to pustimo.

Tale voščilnica, čeprav ne izgleda, je bila narejena zelo hitro. Razlog je precej enostaven. Jaz si rada naredim rožice na zalogo, saj vedno pridejo prav. Še posebno, kadar je v igri večplastno odtiskovanje z MISTI-jem, saj je masovna produkcija takih odtiskov z njim enostavna in hitra.

In ker sem listke in cvetke imela že v naprej pripravljene, sem iz Neenah papirja samo izrezala pravokotnik s šivi, nanj točno na sredino odtisnila napis z močno črno barvo in okoli prilepila okvirček, ki pa sem ga sestavila iz 3 izrezkov. Dveh črnih in enega s pikicami, ki sem jih s tekočim lepilom samo zlepila skupaj.


Dodala sem še vrtnice in malce zelenja in voščilnica je bila gotova. Jaz pa vesela, da mi je uspela tako preprosta, elegantna voščilnica, ki pa vseeno v sebi skriva veliko globine.

Če bi želela, da to voščilnico s posvetilom pošljem prav tebi, se pofočkaj spodaj v komentar (napiši komentar) in v petek, 29.3.2019 bom izžrebala nekoga, komur bom to voščilnico poslala.

Kaj pa pri tebi? Bo ustvarjalno že čez teden, ali bo ustvarjanje moralo počakati na vikend? Zaupaj mi spodaj v komentarju.

Za danes se poslavljam in ti želim čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Pošiljam ti veliiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj