Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Cvetlice na rumenem ozadju
Živjo,

Pomlad nam podarja daljše dneve, višje temperature (no, zaenkrat niti ne toliko) ter čudovite barve. Paleto teh pomladnih barv sem uporabila na današnji voščilnici. Pri ustvarjanju se vedno poskušam naučiti nekaj novega in to potem uporabiti tudi na voščilnicah. Ugotovila sem, da mi je zelo všeč mešanje različnih tehnik, zato sem na tokratni voščilnici naredila točno to. Pa si poglej...Na akvarelni papir, ki je izrezan na malo manjši pravokotnik kot voščilnica, sem z akvarelnimi barvami “spackala” rumeno barvo. Barvo sem nanesla na predel, kjer sem imela namen zalepiti osrednji del voščilnice tako, da deluje kot neka podlaga. Najprej sem nanesla en sloj barve, ko se je ta posušil, sem nanesla še enega in nato še enega. Tako sem dobila malo bolj razgibano packo.Kot osrednji motiv sem s šablono izrezala najmanjši čipkast krog. Rožice ter listke sem odtisnila s štampiljko Bodi v rožicah in jih nato izrezala s pripadajočo šablono. Z leti in predvsem z “matranjem” sem se naučila, da si, predvsem pri štampiljkah, ki so detajlirane in jih je veliko, vedno nabavim tudi šablono, ker si s tem prihranim ogroooomno časa in predvsem živcev.

Za napis sem izbrala štampiljko iz kompleta Napisi na zastavicah, ker sem potrebovala malo kontrasta med vsemi temi barvami. Ko sem imela vse pripravljeno, sem samo še vse skupaj sestavila. Napis ter eno rožico sem zalepila s penicami, da se dobila malo razgibanosti na voščilnici.
Voščilnica je končana in izgleda res pomladno. Akvarel skupaj z izrezi pa tudi dobro izpade, kajne? V upanju na bolj pomladne temperature pošiljam vsem en morski pozdrav!

Tjaša


Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj