Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Darilo za mami


Ojla drage moje punce...

Današnjo objavo bom začela z verzom, ki je prišel na misel, ko sem razmišljala, kaj napisati za današnjo posebno objavo...

Biti mama je nekaj najlepšega...
Imeti mamo, pa je nekaj najdragocenejšega!

Današnji dan je za vse mame prav poseben... Je namreč materinski dan...

Že od majhnega so me učili, da se za materinski dan mamici prinese rožico in ji tako pokažem, da jo imam rada.

Zelo lepa gesta, ki sem se jo vsako leto držala...

Včasih pa je pri meni rožico zamenjala voščilnica, ali kakšno drugačno darilo, ki sem ga seveda pripravila sama.

Ker taka so najlepša, kajne?

Tudi za letos sem imela v mislih pripraviti nekaj prav posebnega in pri projektu naj bi sodelovali tudi moji hčerki...

Ideja se sicer ni uresničila 100%, ker so okoliščine take kot so, a to še ne pomeni, da na današnji dan svoje mamice ne morem presenetiti...

Kljub temu, da je ne smem obiskati, ji vseeno lahko podarim drobno presenečenje.

Moje letošnje bo v obliki voščilnice, katero ji bom kar pustila v nabiralniku, saj imam to srečo, da moja mami živi samo 5 minut stran z avtomobilom.
Ker smo se odločili, da osebnih stikov med sabo (moja in Denisova družina) do nadaljnega ne bomo imeli, jo bomo z Lizo in Loti tudi poklicale preko video klica, da se malo vidimo in podružimo.
Poleg voščilnice, pa sem mamici že nekaj časa nazaj izdelala sliko, kjer sem uporabila nove Mavelu štampiljke, ki so bile oblikovane prav za materinski dan in pa malce sem se kreativno poigrala eno od CC šablonic.

Poleg tega, pa sem letos mamici želela podariti tudi albumček s fotografijami njunih vnučk Lize in Loti, saj vem, da je to verjetno najlepše darilo, kar ji ga lahko poklonim.

Album imam sicer izdelan in je res čudovit, a bom s predajo malček počakala...

Prvič zato, ker ne gre v nabiralnik, zunaj ji ga pa tudi ne morem pustiti, saj danes pri nas že celo jutro prav prijetno sneži.

Drugič pa iz malce bolj egoističnih razlogov... Namreč... Želim si videti nasmešek na njenem obrazu in občutiti njeno veselje, ko bo albumček odprla.

Pa nič hudega...

Ker mame niso zamerljive in ker si presenečenje zaslužijo tudi skozi celo leto, sem sigurna, da bo albumčka vesela tudi kasneje :)Če bi si želela podoben oz. kar enak albumček izdelati tudi ti imam zate odlično novičko.

Za točno tale albumček sem namreč posnela e-delavnico, ki je zamišljena tako, da ti po pošti pošljem že v naprej pripravljen material in link do video navodil, preko katerih potem skupaj izdelava točno tak albumček, kot ga vidiš na spodnji sliki.

Korak po koraku, v tvojem tempu...

Če te je albumček pritegnil in bi želela o njemu izvedeti več, potem klikni na spodnji gumb in popeljalo te bo na podstran, kjer sem ti vse skupaj veliko bolj podrobno razložila.Takolele... Iz moje strani bi za danes to bilo vse...

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej, v komentarju spodaj, pa mi zaupaj, kaj si oz. boš letos ti pripravila za svojo mami.

Če pa že imaš to srečo, da si tudi sama mami, pa mi zaupaj, kako so te danes presenetili tvoji otroci.

Pošiljam ti veliiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj