Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Daša predstavlja #7

VESEL BOŽIČ

 
  • Pozdravljene ustvarjalke in ustvarjalci!
 
  • Danes sem zopet z vami Daša in vam z veseljem pokažem svojo kartico. Priznati moram, da niti malo še nisem v božičnem "duhu", zato sem se zelo težko spravila k ustvarjanju zimske kartice. Ker imam nove šablonice - kroge, sem se odločila, da bo kartica tokrat okrogla in v "pravi" meri - 14x14cm :)
 
  • Te šablonice so super, ker jih je v kompletu kar 20 in z lahkoto ustvariš okvir različnih debelin. Vzela sem največji in tretji največji krog po velikosti in ju hkrati položila na papir in skozi big shota. Nato sem izrezala še en krog iz prozorne folije in ga prilepila na "okvir" :) Poštampljala sem smrekice in jelenčka ter jih izrezala. Zatem sem izrezala še "grič" in vse izrezke prilepila na osnovo. Dodala sem še napis Vesel božič.
  IMG_3844  
  • Želela sem, da bi kartica spominjala na tiste "magične" zimske krogle s snegom, ki smo jih imeli vsi doma - ali pa jih imamo še vedno :) Tako sem z rezalno šablonico Fading dot border izrezala te male bele kroge oz. pikice, ki sem jih dodala v kartico (okno). Za piko na i sem dodala še ploščice bleščice (sequins). :)
 
  • Upam, da vam je kartica všeč in sem vas navdihnila :) Lep ustvarjalen teden želim vsem!
  banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj