Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Delavnica PSŠ - dan 1

naslov-dan-1  
  • Pričenja se nova brezplačna e-delavnica in v tem in naslednjem tednu ti bom vsak dan med ponedeljkom in petkom pripravila video vodič kako vse lahko uporabiš čudovite in popularne stencil šablonice... Ker je to prvi dan, pa se spodobi, da povem malo več o samih šablonicah kajne?
 
  • Plastične stencil šablonice so narejene iz prozorne oz. polprozorne folije in so lahko rezane lasersko ali pa s pomočjo rezalne preše. Obstaja veliko različnih oblik in velikosti, vendar najbolj pogosta velikost je kar 15 x 15 cm oz 6 x 6''. Pred uporabo je dobro, če se šablonico najprej dobro fiksira in prav tako material na katerem jo boš uporabila. Obstaja več različnih načinov fiksiranja, meni najljubša pa je kar s pomočjo washi tape-a, ker zelo dobro prime in ga lahko naslednjič zopet uporabim. Lahko pa jo fiksiraš tudi s pomočjo maskirnega traku ali pa tudi tako, da na spodnjo stran šablonice naneseš repozicijsko lepilo v spreju in tako šablonico dejansko prilepiš na podlago. Tak način je še najbolj primeren za šablonice, ki vsebujejo precej drobnih linij. Ko fiksiraš šablonico na podlago jo vedno pritrdi na vseh štirih straneh, tako da se res ne bo premikala, pri tem pa tudi pazi, da je lepo poravnana s podlago. Takoj ko šablonico nehaš uporabljati jo očisti, še posebno če delaš z barvami ali pastami, ker če se to zasuši, lahko med čiščenjem šablonico poškoduješ. Za njihovo čiščenje jaz uporabim kar otroške osvežilne robčke. Lahko pa jih čistiš tudi s pomočjo milnice in krpice.
 
  • Uporabljaš pa jih lahko dejansko na veliko načinov. Naslednja dva tedna ti bom vsak dan prikazala eno izmed tehnik, ki jih lahko uporabiš pri plastičnih stencil šablonicah. Za danes sem ti pripravila tehniko, kjer sem direktno uporabila versamark embosing blazinico. Uporabiš pa lahko katerokoli embosing blazinico, le da je dovolj sočna.
Vse-najboljse-rozica-podpis    
  • Sedaj pa te kar vabim, da si ogledaš sam postopek na spodnjem video vodiču :)
 
  • Izdelala pa sem še eno voščilnico, kjer sem uporabila to tehiniko s pomočjo versafine embosing blazinice in pa prozoren embosing prah.
voscilnica-vrtnica-z-embosiranim-ozadjem-podpis    
  • Če te zanima kakšne vse šablonice imamo pri nas v ponudbi, pa si jih lahko ogledaš tule. Pripravila sem ti pa tudi seznam pripomočkov in materiala, ki sem ga uporabljala pri izdelavi te voščilnice. Najdeš ga čisto na dnu objave :)
 
  • To je za danes vse, do jutri pa se imej kar se da lepo :)
  • Pozdravček,
podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj