Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Delavnica Tresočke - dan #1

naslov-na-blogu-dan-1
  • Živjo... Ker že zeloooo dolgo ni bilo nobene prave delavnice sem ta vikend zelo zavihala rokave in ti pravila prav posebno delavnico imenovano tresočke. Če s tem izrazom še nisi seznanjena, so to v bistvu "shaker" voščilnice, ki jih je Tina lepo prevedla v slovenščino in se jih je izraz tresočke zelo prijel. Naslednja dva tedna se bomo skupaj družili v okviru te super delavnice, v kateri ti želim predstaviti kaj sploh so tresočke in različne načine njihove izdelave.
 
  • Za prvi dan se seveda spodobi, da je namenjen uvodu :) Tresočke so vsak dan bolj in bolj popularne v svetu izdelovanja voščilnic, lahko pa jih seveda uporabiš tudi kako drugače :)
dnevnik-tresocka-dan-1  
  • Za izdelavo tresočk ne potrebuješ ničesar novega, kar ne bi že imela v svoji ustvarjalni zbirki. Spodaj sem ti pripravila kratek seznam pripomočkov, ki ti bodo prišli zelo prav pri njihovi izdelavi.
pripomocki-za-izdelavo-tresock  
  • Pa ne bo "zgubljala" besed s pisanjem, ampak te raje kar povabim h ogledu spodnjega videa, kjer ti bom pripomočke in samo izdelavo tresočk predstavila v sliki in besedi :) Mislim, da je veliko bolj pregledno in razločno kot če bi o tem samo pisala :)
   
  • V video sem ti predstavila čisto osnovno izdelavo tresočke :) In seveda tudi, en vzorček voščilnice :) Brez njega seveda ne gre :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-mavelu-tresocka-1-podpis  
  • V spletno trgovino smo dodali res veliko polnil za same tresočke in si jih lahko ogledaš s klikom na spodnji gumb :)
  banner-za-polnila-za-tresocke  
  • Tako za danes je o tresočkah so vse :) Jaz upam, da si izvedela kaj novega in zanimivega, več o njih pa seveda v prihodnjih dneh oz. tednih :) Se vidimo upsi beremo zopet jutri, do takrat pa se imej megastično :) Pozdravček,
  podpis pripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj