Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Delavnica Tresočke - dan #3

naslov-na-blogu-dan-3
  • En prav lep pozdrav :) Če si se s tresočkami srečala že prej, potem s sta ti bila prva dva dneva bolj kot ne obnovitev znanja, kajne? Res so najbolj popularne in značilne tresočke narejene s 3D peno in so precej debele... Ampak... Tresočke so lahko tudi zelo tanke in praktično izgledajo kot čisto navadne voščilnice. In naslednje tri dni bom govorila ravno o teh :)
 
  • Današnja je najenostavnejša za izdelavo in se jo izdelala s pomočjo paus papirja :) Tu je dobro, da uporabiš malce trši paus papir, še posebno če boš na njem toplotno embosirala odtisek, kot sem to storila jaz :) In ker slika poveč več kot 1000 besed, video pa še veliko več te lepo vabim h njegovemu ogledu :)
   
  • V video sem ti predstavila ne samo kako izdelaš tresočko s paus papirjem, ampak tudi kako lahko toplotno embosiraš odtiske v dveh različnih barvah in pa en način uporabe tanke folije :) Ta način je meni osebno najenostavnejši in najhitrejši. V bližnji prihodnosti pa ti pokažem kako še vse lahko uporabiš to enkratno tanko folijo :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-tresocka-s-paus-papirjem-mavelu-podpis  
  • Pa naj se vrnem nazaj h tresočkam, konec koncev je to delavnica namenjena njim kajne :) V tanke tresočke je seveda potrebno dodati zelo drobne in tanke dodatke. Tu so odlične bleščice, drobni izrezki in celo ploščati sequinsi (tisti, ki so že malce 3D oblike - prepoznaš jih po tem, da imajo kot nekakšne "zarezice", pa so že previsoki). In če uporabiš bleščice, moraš na vseh 4h straneh vse skupaj zelo dobro zatesniti, da bleščice slučajno ne bi uhajale ven.
  bozicno-novoletna-voscilnica-tresocka-s-paus-papirjem-mavelu-lezece-podpis  
  • Tako to je bil prvi način izdelave ploščate tresočke. Jutri in pojutrišnjem pa ti pokažem še dva... Do takrat pa te prav lepo pozdravljam in te zopet vabim na obisk jutri :) Pozdravček,
podpis pripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj