Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Delavnica Tresočke - dan #6

naslov-na-blogu-dan-6
  • Živjo... Upam, da si lepo preživela vikend in da si se uspela tudi malce poigrati s tresočkami in preiskusiti tehnike, ki sem ti jih predstavila :) Danes pa nadaljujemo naprej z našo delavnico Tresočk in danes ti pokažem, kako lahko samo en del voščilnice spremeniš v tresočko oz. da je ta del malce dvignjen in povdarjen.
  bozicno-novoletna-voscilnica-tresocka-z-jelenom-s-strani-podpis  
  • Pri izdelavi take tresočke moraš biti pozorna na obliko samega dela, ki se trese. Zakaj je to tako pomembno? Ker mora biti sredinski del z odprtino dovolj velik, da se bo polnilo lepo videlo in treslo, ob enem pa mora biti tudi pena ob robu dovolj široka, da jo lahko lepo prilepiš in ti polnilo ne bo šlo stran oz. padalo ven.
 
  • Najlepše je to prikazano kar na video posnetku in te lepo vabim h ogledu :)
   
  • Tokrat sem se odločila samo za belo barvo v celoti. In če uporabljaš samo eno barvo na voščilnici, potem je zelo pomembno, da dodaš teksturo in globino s katero razbiješ monotonost beline. Meni osebno so take voščilnice čudovite oz. kar ene najlepših, ker so tako čiste in sveže :) Zvezdice, ki jih vidiš na sliki, pa so roza samo zaradi odboja svetlobe, drugače pridejo lepo prozorno bele. Kakšna se zdi pa tebi moja bela voščilnica?
  bozicno-novoletna-voscilnica-tresocka-z-jelenom-podpis  
  • Za danes je iz moje strani to vse... Do jutri te prav prisrčno pozdravljam in ti želim en res čudovit dan še naprej. Pozdravček,
podpis pripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj