Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Delavnica Tresočke - dan #7

naslov-na-blogu-dan-7
  • Živjo... Danes je moja objava malce kasnejša... Moja mala punčka je danes želela malce več pozornosti svoje mamice in seveda kako bi jo to lahko odrekla... Ampak nisem pozabila na delavnico in na današnjo tresočko... Zato pa sem ti pripravila prav posebno tresočko, ki je meni zelo všeč in čeprav nisem ravno pristaš ponavljanja enakih izdelkov, imam občutek, da bom to vseeno ponovila in to mogoče celo večkrat, ne samo enkrat :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-tresocka-bunkice-v-zlato-rdeci-barvi-podpis  
  • Danes ti bom pokazala, kako lahko izdelaš dve tresočki v eni :) Se sliši malce nenavadno kajne? V bistvu ti bom predstavila, kako lahko izdelaš tresočko tako, da imaš na njej dva ločena dela, ki se treseta vsak posebej :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-tresocka-bunkice-v-zlato-rdeci-barvi-blizje-podpis  
  • Se sliši zanimivo kajne? In tudi izdelava je zeloooo preprosta :) Predstavila sem ti jo na spodnjem videu, na ogled katerega si zeloooo lepo vabljena :)
   
  • Zanimiva tresočka kajne? In kar je najlepše pri tem? Na tak način lahko izdelaš tudi večbarvne tresočke in si lahko brez skrbi, da se ti bo polnilo, ali kakor ga je Tomi poimenoval "tresoček" pomešal med seboj :) Tako pa imaš še eno idejo, kako lahko še predrugačiš mojo današnjo tresočko oz. naučeno malce nadgradiš :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-tresocka-bunkice-v-zlato-rdeci-barvi-lezece-podpis  
  • Ker se je večer že prijetno začel, se bom počasi poslovila in ker smo ustvarjalke ponavadi bolj nočni oz. večerni tip, te prepuščam ustvarjalni fantaziji :) Pozdravček,
  podpis pripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj