Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Delavnica v živo #11

delavnica-v-zivo-naslov-11
 • Takole, pa smo že veselo zakorakali v november :) Konec oktobra smo imeli prav posebno delavnico v živo, ki je trajala cel dan in sem jo poimenovala kar Ustvarjalno razvajanje :) V novembru pa smo že nazaj z našimi običajnimi druženji, ki se jih vsak mesec zeloooo veselim :)
  delavnica-v-zivo-podnaslov-11  
 • Zadnje čase smo kar precej izdelovale albumčke, ki so vam tako zelo všeč... In še jih bomo obljubim :) Imam še toliko idej, ki bi jih rada delila z vami :) Tokrat pa sem se odločila za malce bolj drugače projekt :) Nekaj kar vam bo še posebej prav prišlo ob teh mrzlih zimskih večerih in ob skodelici vročega čaja :) Izdelale bomo namreč čudovito lanternico na stojalu, katero lahko podariš tudi svoji prijateljici ali sodelavki za božično novoletno darilo :)
 
 • V notranjost lanternice je mišljeno, da postaviš svečko in da potem uživaš ob nežni svetlobi, ki prihaja skozi okna lanternice :) Tokrat se bomo naučile, kako sestaviš lanternico in kako jo fiksiraš, da je lepo stabilna. Kako izdelaš podstavek, da je lanternica pride še lepše do izraza. Sam podstavek pa lahko uporabiš tudi za mafinčke in mini tortice :)
  lanterna-tim-holtz-na-podstavku-podpis  
 • Pokazala vam bom trik, ki pomaga pri stabilnosti podstavka :) Naučile se bomo tudi kako in s katero barvno blazinico odtisniti na paus papir. Poleg vsega tega, pa se bomo tudi naučile kako lahko npr. otroške papirje uporabiš za božično novoletni čas in kako okrastiti lanternico (ali pa konec koncev tudi škatlico), da zanjo porabimo čim manj dodatkov, a je kljub temu okrašena zelo bogato in profesionalno :)
 
 • Predstavila vam bom kar nekaj malih skrivnosti, do katerih sem prišla sama v mojem 6 letnem papirčkanju ali pa sem se jih naučila, ko sem obiskovala različne delavnice in jih bom sedaj delila z vami :)
 
 • Kdaj in kje bodo potekale delavnice?
  datum-delavnic-11 delavnica-v-zivo-podnaslov-11-2
 • Sama delavnica bo potekala okoli 3 ure (z možnostjo kratkega podaljšanja), pričetek pa je zapisan zgoraj pod kraji, kjer bo delavnica potekala. V teh urah bomo izdelale čudovito lanternico in podstavek, ki ju lahko uporabite zase ali pa podarite naprej za novoletno darilo.
 
 • Pa kar brez skrbi... Jaz bom opravila vse zamudno delo, tako da bomo me dejansko le sestavljale podstavek in lanternico, brez zamudnega rezanja in seveda uživale ob izdelavi le-tega.
 
 • Naučile se bomo tudi, katera lepila so najbolj primerna za tako lepljenje in kdaj katero uporabiti. Predstavila vam bom tudi nekaj idej, kako lahko lanternico izdelate same doma brez kakšnih posebnih šablonic in kako jo lahko še drugače okrasite in prav tako podstavek :)
  lanterna-tim-holtz-z-vrha-podpis  
 • Na delavnici ne potrebuješ ničesar, razen škaric, saj bom vse prinesla jaz, tako da lahko prideš brez skrbi, da bi kaj pozabila in zaradi tega ne bi mogla uživati v ustvarjanju. OK, nekaj pa je vseeno potrebno prinesti s seboj. In to je nič drugega kot DOBRA VOLJA :)
 
 • Se sprašuješ kakšno zanje potrebuješ? V bistvu čisto nobenega, saj bom vse razložila od začetka do konca in če ti slučajno kaj ne bo jasno, me lahko vedno vprašaš in z veseljem bom razložila še enkrat :) Ker pa bomo spoznale kar nekaj trikov, je delavnica primerna tudi že za bolj izkušene papirčkarice :) Na prejšnji delavnici sta se nam pridružili tudi dve deklici, ki sta bili stari 11 in 13 let in sta domov odnesli albumček, ki je bil videti točno tak kot moj :) Delavnica pa je lahko tudi čudovito darilo :)
 
 • Jaz pa seveda ne bi bila jaz, če ne bi imela še kakšne dobrotice zate :) Čisto vsaka udeleženka delavnice bo prejela tudi ustvarjalno darilce :))
 
 • Poleg tega pa bomo izvedle tudi en tak mini srečelov in ena udeleženka bo prejela skrito darilo :)
Hej tudi to je razlog da se udeležiš delavnice kajne?   delavnica-v-zivo-podnaslov-11-3
 • Delavnica bo potekala v prijetnem okolju, nabitim s pozitivno energijo in ustvarjalnim razpoloženjem :)
 
 • V ceno je vključen tudi ves (že v naprej pripravljen) material za izdelavo te čudovite lanterne na podstavku in pa tudi vsi pripomočki, ki jih potrebujemo za izdelavo. Tako si lahko v bistvu izdelaš čudovito lanternico na podstavku, ne da bi ti bilo treba kupiti kar nekaj fancy pripomočkov, ki lahko skupaj stanejo tudi več kot 200 €.
  lanterna-tim-holtz-podpis  
 • Sem ti že povedala, da bomo vse izdelale korak za korakom, tako da je delavnica primerna tudi za čiste začetnike in tudi otroke starejše od 10 let (brez skrbi ne grizem :)) Poleg tega pa ti bom na voljo celoten čas delavnice in me boš lahko "zasula" z različnimi vprašanji, tudi če niso direktno povezani s temo delavnice :)
 
 • Pa brez skrbi, tudi lačne in žejne ne bomo, saj bo tudi za to poskrbljeno :)
 
 • Redna cena delavnice je 35 eur. Ampak, ker si želim, da bi lahko svoje znanje delila s čim več ustvarjalkami je cena tokratne delavnice samo 25 eur.
  cena-delavnice-11  
 • Ne pozabi, da čisto vsaka dobi darilce, ena od udeleženk pa bo dobila tudi skrito darilo :)
 
 • Si za to, da se kmalu malo podružimo in ustvarjalno pozabavamo tudi v živo? Potem mi hitro piši na [email protected] in se prijavi na to enkratno delavnico v živo. Priporočam, da ne odlašaš predolgo, ker je število mest omejeno, saj se želim posvetiti vsaki posebej, kar pa ni mogoče, če nas bo preveč.
  mnenja-o-delavnici-11  
 • Jaz že komaj čakam, da se vidimo in se skupaj ustvarjalno pozabavamo :) Pridruži se nam in mi piši na [email protected] in si že danes zagotovi svoje mesto :)
 
 • Do naslednjič pa te prav lepo pozdravljam in ti pošiljam en velik ustvarjalni objem :)
podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj