Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Delavnica v živo #14

naslov-delavnica-v-zivo-14  
 • Verjamem, da se čisto vse stvari zgodijo z razlogom. Obljubila sem vam, da bo naslednja delavnica v živo že v maju, pa se to nekako ni zgodilo. Ko vam pokažem, kaj bomo ustvarjale na tokratni delavnici, ti bo hitro jasno, da še dobro, da imamo delavnico šele sedaj v juniju... In to čisto zadnjo pred poletjem...
  naslov-1  
 • Daleč največ zanimanja je za izdelavo albumčkov, še posebej otroških. In kako bi vam lahko rekla ne... Zato bomo tudi tokrat izdelovale otroški albumček. Ampak tokrat malce drugačen, kot ste ga ponavadi navajene... Tokratna delavnica bo prav posebna iz dveh razlogov... Pri je ta, da je število mest tokrat omejeno samo na 13. Zakaj ravno 13?
 
 • Zato, ker mi je ta številka zelo pri srcu in ker je to maksimalno število, da se vam lahko pri tem posebnem albumčku posvetim tako kot je treba, in da gremo lahko lepo tekoče skozi sam albumček, saj se bomo naučile izdelati prav posebno vezavo, za katero ne potrebujete dragih fancy pripomočkov, ampak le papir, rezilo in lepilo :)
  album-delavnica-2-podpis  
 • Albumček je oblikovan tako, da je razdeljen v 12 sklopov, ki predstavljajo 12 mesecev. Ja verjetno si že ugotovila, da je ta albumček namenjen prvemu otroškemu letu. Kaj pa če... 
 
 • Kaj pa če ti ni do tega, da izdelaš albumček za prvo leto otročka? Seveda se da ta koncept in način izdelave albumčka uporabiti tudi za kaj drugega, ne samo za otroški albumček. Izdelaš lahko recimo poročni album, ali pa album kar tako, ki ima 12 interaktivnih strani. Lahko pa dejansko v album zajameš celotno leto 2017 in ga razdeliš po mesecih, ali pa po dogodkih, ki so se dogajali tekom leta :) Možnosti je res ogromno in pri tem je meja samo nebo, ali še bolje rečeno, meje sploh ni.
 
 • Hmmmm se sliši zanimivo? Gotovo te že zanima kje in kdaj bodo delavnice potekale, ker ja, tokrat bodo potekale v kar 3 krajih :) 
 
 • Kdaj in kje bodo potekale delavnice?
  mesta naslov-2
 • Sama delavnica bo potekala približno 4 ure (z možnostjo podaljšanja - pač odvisno od tega koliko bomo klepetale vmes :)), pričetek in točni datum pa je zapisan zgoraj pod krajem, kjer bo delavnica potekala. V teh cca. 4ih urah bomo izdelale super lušten otroški album in njegovo notranjost tudi lepo dekorirale :)
  album-delavnica-3-podpis  
 • Hmmmm... Tole se sliši pa precej zamudno, kajne? Ja res se sliši zamudno, saj oblikovanje in rezanje vzameta res veliko časa... Pa kar brez skrbi... Jaz bom namesto tebe opravila vse to zamudno delo, tako da bomo me na delavnici dejansko le sestavljale tale res kjuti otroški albumček, brez vsega tega zamudnega rezanja in seveda uživale ob izdelavi le-tega.
 
 • OK, če si že kdaj bila na kakšni moji delavnici, potem govoto veš, da te ne bom naučila samo ene stvari :) Poleg tega, da se bomo naučile take res noro dobre vezave, za katero ne potrebuješ nobenih fancy pripomočkov (pssst: samo papir, rezilo in lepilo - kar ima vsak), se bomo naučile tudi tega, kako narediš platnico, ki ima na obeh straneh trdo vezavo. Ja točno tako... Albumček izgleda kot nekakšna škatla, saj interaktivno notranjost in še bolj pomembno, fotografije in otroške spomine, varuje prav posebno oblikovana platnica.
 
 • Kaj pa same strani v albumu? Bodo te tudi kaj posebnega? O ja seveda da bodo... Naučile se bomo, kako izdelati strani v obliki žepka in v obliki zavihka in jih pri tem naredile super zabavne in zanimive za gledanje :) In kaj še? Pa ja saj veš, da pri meni ni dovolj samo 1, 2 ali 3 stvari kajne? Jaz vedno dodam še eno ali dve bonus stvari :) Naučile se bomo, kako dodati ravno prav dodatkov, da pridejo slike lepo do izraza, poleg tega pa, katere barvne kombinacije dodatkov uporabiti, da se ne tepejo s papirjem :)
 
 • Kaj praviš? Bo dovolj dela za 4 ure? Verjetno sedaj vidiš, zakaj je tale delavnica tako posebna in zakaj so mesta nanjej omejena samo na 13 ustvarjalk, kajne?
  album-delavnica-1-podpis  
 • Si se mogoče vprašala kaj vse potrebuješ s seboj na delavnici? V bistvu ne potrebuješ ničesar, razen škaric (in pincete, če si navajena delati z njo), saj bom vse ostalo prinesla jaz, tako da lahko prideš brez skrbi, da bi kaj pozabila in zaradi tega ne bi mogla uživati v ustvarjanju. OK, nekaj pa je vseeno potrebno prinesti s seboj. In to je nič drugega kot DOBRO VOLJO :)
 
 • SKaj pa znanje? Slišati je precej komplicirano vse skupaj... Hmmmm glede na to, da nas bo malo in se bom lahko posvetila vsaki posebej, se nam lahko pridružiš tudi, če si še začetnica pri papirčkanju :) Vse bom namreč razložila od začetka do konca in če ti slučajno kaj ne bo jasno, me lahko vedno vprašaš in z veseljem bom razložila še enkrat :) Ker pa bomo spoznale kar nekaj trikov, je delavnica primerna tudi že za bolj izkušene papirčkarice :) Na eni izmed prejšnjih delavnic, sta se nam pridružili tudi dve deklici, ki sta bili stari 11 in 13 let in sta domov odnesli albumček, ki je bil videti točno tak kot moj :)
 
 • In seveda jaz pa seveda ne bi bila jaz, če ne bi imela še kakšne dobrotice zate :) Čisto vsaka udeleženka delavnice bo tudi tokrat prejela tudi ustvarjalno darilce :)) Hej tudi to je razlog, da se je udeležiš kajne?
  naslov-3
 • Delavnica bo potekala v prijetnem okolju, nabitim s pozitivno energijo in ustvarjalnim razpoloženjem :)
 
 • V ceno je vključen tudi ves (že v naprej pripravljen) material za izdelavo tega super kjuti in zabavnega otroškega albumčka. Tako si lahko v bistvu izdelaš čudovit otroški albumček zase ali za darilo, ne da bi ti bilo treba kupiti kar nekaj fancy pripomočkov, ki lahko skupaj stanejo tudi več kot 350 €.
 
 • Sem ti že povedala, da bomo vse izdelale korak za korakom, tako da je delavnica primerna tudi za čiste začetnike (brez skrbi ne grizem :)) Poleg tega pa ti bom na voljo celoten čas delavnice (in tudi še kakšno uro po njej :)) in me boš lahko "zasula" z različnimi vprašanji, tudi če niso direktno povezani s temo delavnice :)
 
 • Pa brez skrbi, tudi lačne in žejne ne bomo, saj bo tudi za to poskrbljeno :)
 
 • Redna cena delavnice bi morala biti vsaj 65 eur. Ker pa je to ravno zadnja delavnica pred poletjem in ker si res želim, da se vas čim več nauči izdelati tale res simpatičen albumček (in seveda vse trike, ki so povezani s njim), sem se odločila, da tokratna delavnica stane samo 39 eur.
  cena  
 • Kaj praviš? Si za to, da se pred poletjem še zadnjič podružimo in ustvarjalno pozabavamo tudi v živo? Potem mi hitro piši na [email protected] in se prijavi na to enkratno delavnico v živo. Priporočam, da ne odlašaš predolgo, ker se delavnice lahko udeleži samo 13 ustvarjalk, saj se želim posvetiti vsaki posebej, kar pa ni mogoče, če nas bo preveč.
  mnenja-o-delavnici-11  
 • Jaz že komaj čakam, da se vidimo in se skupaj ustvarjalno pozabavamo :) Pridruži se nam in mi piši na [email protected] in si že danes rezerviraj svoje mesto :)
 
 • Do naslednjič pa te prav lepo pozdravljam in ti pošiljam en velik ustvarjalni objem :)
podpis-na-blogu-zelen

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj