Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Delavnica v živo #5

delavnica-v-zivo-naslov-shaker-voscilnice
 • V maju smo se zabavale na delavnici, kjer smo izdelovale "shaker" voščilnice ali tresočke in moram reči, da sem se imela resnično super. Spoznale smo kar tri različne načine priprave tresočk. In ker je bilo povpraševanje po novi delavnici precejšnje, sem se odločila, da v juniju za letos izvedem še zadnjo delavnico... Zakaj? Septembra bomo namreč dobili malega dojenčka, ki bo potreboval svojo mamico... Tako da upam, da tokrat izkoristiš možnost in se delavnice udeležiš, saj bomo izdelovale nekaj zelo zanimivega in v teh poletnih dneh ti bo prišlo to znanje in ideje še kako prav :)
  delavnica-v-zivo-podnaslov-1
 • Na tokratni zadnji letošnji delavnici bomo izdelale pravi poletni albumček, v katerega boš lahko pospravila fotografije iz poletnih potepanj, ali pa domačih vragolij :) Na sami delavnici bomo v celoti izdelale albumček od začetka do konca. Poleg tega pa se bomo tudi pobližje spoznale z napravo Bind-it-all, ki je pri meni postal nepogrešljiv pripomoček pri izdelavi albumčkov :)
 
 • In kaj je tako posebnega na tem albumčku? Albumček je precej interaktiven, saj čeprav je njegov izgled precej preprost v sebi skriva kar nekaj prostorčkov, kamor lahko pospraviš dodatne fotografije :) Naučile se bomo izdelati naslednje interakvtivne elemente:
napis-v-sredini-objave-poletni-album interaktivni-del-poletnega-albuma-kuverta-za-cd-podpis   interaktivni-del-poletnega-albuma-zlozenka-za-fotografije-podpis interaktivni-del-poletnega-albuma-dvigajoc-prostor-za-sliko-podpis  
 • Naučili se bomo tudi kako lahko s pomočjo robnega luknjača izdelaš okrasni element in seveda kako se same robne luknjače uporablja.
  poletni-album-ornament-s-pomocjo-luknjaca-podpis  
 • Poleg tega pa se bomo naučile tudi kombinirati različne papirje med seboj na kaj je potrebno biti pri tem pozoren. Ter seveda kako in kje dodati okrasne elemente in s čim vse si jih lahko izdelaš, ter kakšne barve uporabiti, da niso preveč vpadljivi in ne zasenčijo slike, vseeno pa se jih še vedno opazi in album zaključijo v lepo celoto.
  vec-slik-skupaj-poletni-album-delavnica-mavelu-podpis  
 • Kdaj in kje bodo potekale delavnice?
 
 • datum-delavnic-poletni-album
 
 • Po dogovoru pa lahko delavnico izdevemo tudi v kakšnem drugem kraju. Če bi želela imeti delavnico v svojem kraju, mi prosim piši na [email protected], da se dogovoriva o podrobnostih :)
  delavnica-v-zivo-podnaslov-poletni-album-4
 • Sama delavnica bo potekala okoli 3-4 ure (z možnostjo kratkega podaljšanja), pričetek pa je zapisan zgoraj pod kraji, kjer bo delavnica potekala. V teh urah bomo izdelale čudovit album za poletne spomine in se pobližje spoznale z napravo Bind-it-all, s katero izdelaš kovinsko vezavo albuma.
 
 • Pa kar brez skrbi... Jaz bom opravila vse zamudno delo, tako da bomo me dejansko sestavljale album, brez zamudnega rezanja in seveda uživale ob izdelavi tega čudovite poletnega albuma.
 
 • Naučile se bomo tudi, kako lepo in naravnost prilepiti papirje, katera lepila so najboljša za lepljenje večjih površin papirjev, kakšen papir je primeren za osnovo stranice in platnice albuma, kako vse lahko uporabiš robne luknjače, ki so odlična dopolnitev tako albumom kot tudi voščilnicam. O in da ne pozabim, naučile se bomo tudi kako izdelati različne interaktivne elemente na albumu, a ga kljub temu obdržati enostavnega, kjer se fotografije takoj vidijo in pridejo lepo do izraza.
 
 • Na delavnici ne potrebuješ ničesar, saj bom vse prinesla jaz, tako da lahko prideš brez skrbi, da bi kaj pozabila in zaradi tega ne bi mogla uživati v ustvarjanju. OK, nekaj pa je vseeno potrebno prinesti s seboj. In to je seveda DOBRA VOLJA :)
 
 • Se sprašuješ kakšno zanje potrebuješ? V bistvu čisto nobenega, saj bom vse razložila od začetka do konca in če ti slučajno kaj ne bo jasno, me lahko vedno vprašaš in z veseljem bom razložila še enkrat :) Ker pa bomo spoznale kar nekaj trikov, je delavnica primerna tudi že za bolj izkušene papirčkarice :)
 
 • Jaz pa seveda ne bi bila jaz, če ne bi imela še kakšne dobrotice zate :) Čisto vsaka udeleženka delavnice bo prejela tudi ustvarjalno darilce :))
 
 • Poleg tega pa bomo izvedle tudi en tak mini srečelov in ena udeleženka bo prejela skrito darilo :)
Hej tudi to je razlog da se udeležiš delavnice kajne?   delavnica-v-zivo-podnaslov-poletni-ablum-3
 • Delavnica bo potekala v prijetnem okolju, nabitim s pozitivno energijo in ustvarjalnim razpoloženjem :)
 
 • V ceno je vključen tudi ves material za izdelavo treh čudovitih voščilnictega čudovitega albuma in pa tudi vsi pripomočki, ki jih potrebujemo za izdelavo. Tako si lahko v bistvu izdelaš enkraten album za poletne spomine, ne da bi ti bilo treba kupiti kar nekaj fancy pripomočkov, ki lahko skupaj stanejo tudi več kot 200 €.
 
 • Sem ti že povedala, da bomo vse izdelale korak za korakom, tako da je delavnica primerna tudi za čiste začetnike (brez skrbi ne grizem :)) Poleg tega pa ti bom na voljo celoten čas delavnice in me boš lahko "zasula" z različnimi vprašanji, tudi če niso direktno povezani s temo delavnice :)
 
 • Pa brez skrbi, tudi lačne in žejne ne bomo, saj bo tudi za to poskrbljeno :)
 
 • Cena same delavnice pa je 35 eur.
 
 • Ne pozabi, da čisto vsaka dobi darilce, ena od udeleženk pa bo dobila tudi skrito darilce :)
 
 • Si za to, da se še zadnjič letos malo podružimo in ustvarjalno pozabavamo tudi v živo? Potem mi hitro piši na [email protected] in se prijavi na to enkratno delavnico v živo. Priporočam, da ne odlašaš predolgo, ker je število mest zelo omejeno, saj se želim posvetiti vsaki posebej, kar pa ni mogoče, če nas bo preveč.
  mnenja-o-delavnici  
 • Jaz že komaj čakam, da se vidimo in se skupaj ustvarjalno pozabavamo :)
 
 • Do naslednjič pa te prav lepo pozdravljam :)
podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj