Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Delavnica v živo #7

delavnica-v-zivo-naslov-shaker-voscilnice
 • Hojla... Na tokratni delavnici v živo, ki bo potekala v drugi polovici aprila bomo zopet nekaj lepega ustvarile... Če me vsaj malo poznate, potem dobro veste, da obožujem albumčke, ki so malce drugačni od običajnih. Verjetno tudi ni skrivnost, da rada izdelujem 3D stvari iz papirja in lepenke oz. chipboarda. Tokrat vas bom na že sedmi pravljični delavnici v živo naučila, kako izdelati eno izmed takih 3D stvari :)
  delavnica-v-zivo-podnaslov-1
 • Ker je številka 7 taka lepa pravljična številka, sem se odločila, da z vami na tej delavnici delim svojo največjo strast pri papirčkanju. In to je izdelava 3D stvari iz papirja in lepenke (chipboarda). Tako da bomo tokrat izdelale prav posebno škatlico oz. ker je malce večja, bi lahko rekla kar škatlo. Ja točno tako, čisto same jo bomo sestavile :)
 
 • In jaz seveda ne bi mogla izdelati samo škatlice, tako da sem se odločila, da tokrat izdelamo prav posebno škatlico, ki se imenuje exploding box škatla, ki pa v sebi skriva še albumček :) Pri meni morajo biti stvari vedno interaktivne in tudi večkratno uporabne in ne samo za okras, kot bi lahko služila tale čudovita škatlica :)
  exploding-box-album-zgornji-del-podpis  
 • Exploding box škatlo, ki jo bomo izdelali je malce drugačne od običajnih, ki so vsak dan bolj popularne pri nas. Prav tako je na druagačen način izdelan pokrov. Torej na tej delavnici, ne samo, da se bomo naučile kako izdelati exploding box škatlo, ampak celo kako izdelati cel pokrov, ki pa lahko služi tudi samo kot spodnji ali zgornji del škatlice iz lepenke. Naučile se bomo kako lepenko najlažje in najlepše obleči v papir, da izgleda vse skupaj kot bi prišlo iz tiskarne :) To tehniko lahko potem uporabite naprej pri izdelavi navadnih škatlic, in celo pri izdelavi platnic albumčkov. Vse je v enem malem triku, ki ga bom z vami delila na delavnici v živo :)
  exploding-box-album-celotni-podpis exploding-box-album-sopek-podpis  
 • Naučile pa se bomo tudi, kako vedeti, kako vedeti oz. izmeriti, koliko večji mora biti pokrov, da se škatlica lepo zapre. Naučile se bomo tudi, kako zakriti kote škatle, ki pogosto ne pridejo točno tako kot smo si zamislili :) Naučile pa se bomo tudi, kako lahko čisto enostavne šablonice z malce predelave uporabimo kot čudovit dekor. Oz. bolje rečeno njihove izrezke.
  exploding-box-album-detajl-podpis  
 • In seveda čisto na koncu pa se bomo še naučile, kako samo škatlico narediti interaktivno in vanjo umestile še čudovit albumček, ki se skriva na vseh štirih stranicah škatlice. Naučila vas bom tudi, kako lahko izdelate exploding box škatlico tudi v večjih (ali manjših) dimenzijah iz čisto navadnega kartona. Skratka delavnica bo polna novega znanja :)
  exploding-box-album-notranjost-podpis exploding-box-album-notranjost-1-podpis exploding-box-album-listi-podpis  
 • Kdaj in kje bodo potekale delavnice?
  datum-delavnic-turneja-exploding-box     datum-delavnic-dodatek  
 • Po dogovoru pa lahko delavnico izdevemo tudi v kakšnem drugem kraju. Če bi želeli imeti delavnico v svojem kraju, mi prosim pišite na [email protected], da se dogovorimo kdaj bi lahko delavnico izvedli :)
  delavnica-v-zivo-podnaslov-poletni-album-4
 • Sama delavnica bo potekala okoli 3-4 ure (z možnostjo kratkega podaljšanja), pričetek pa je zapisan zgoraj pod kraji, kjer bo delavnica potekala. V teh urah bomo izdelale čudovito exploding box škatlico z albumom in se pobližje spoznale z "zavijanjem" lepenke, katero tehniko lahko potem uporabiš tudi pri izdelavi drugačnih škatlic ali platnic albumčka.
 
 • Pa kar brez skrbi... Jaz bom opravila vse zamudno delo, tako da bomo me dejansko sestavljale škatlo z albumčkom, brez zamudnega rezanja in seveda uživale ob izdelavi le-te.
 
 • Naučile se bomo tudi, katera lepila so najbolj primerna za izdelavo takšne škatlice in za "oblačenje" lepenke. Kako kombinirati žive papirje med seboj, da vse skupaj izpade še vedno lepo in zanimivo. Kako profesionalno "obleči" lepenko, da izgleda kot bi vse skupaj prišlo iz tiskarne in seveda kako izdelati interaktivni album, ki se skriva znotraj škatlice in da fotografijam tisto pikico na i :)
 
 • Na delavnici ne potrebuješ ničesar, saj bom vse prinesla jaz, tako da lahko prideš brez skrbi, da bi kaj pozabila in zaradi tega ne bi mogla uživati v ustvarjanju. OK, nekaj pa je vseeno potrebno prinesti s seboj. In to je nič drugega kot DOBRA VOLJA :)
 
 • Se sprašuješ kakšno zanje potrebuješ? V bistvu čisto nobenega, saj bom vse razložila od začetka do konca in če ti slučajno kaj ne bo jasno, me lahko vedno vprašaš in z veseljem bom razložila še enkrat :) Ker pa bomo spoznale kar nekaj trikov, je delavnica primerna tudi že za bolj izkušene papirčkarice :)
 
 • Jaz pa seveda ne bi bila jaz, če ne bi imela še kakšne dobrotice zate :) Čisto vsaka udeleženka delavnice bo prejela tudi ustvarjalno darilce :))
 
 • Poleg tega pa bomo izvedle tudi en tak mini srečelov in ena udeleženka bo prejela skrito darilo :)
Hej tudi to je razlog da se udeležiš delavnice kajne?   delavnica-v-zivo-podnaslov-poletni-ablum-3
 • Delavnica bo potekala v prijetnem okolju, nabitim s pozitivno energijo in ustvarjalnim razpoloženjem :)
 
 • V ceno je vključen tudi ves (že v naprej pripravljen) material za izdelavo te čudovite škatlice z albumčkom in pa tudi vsi pripomočki, ki jih potrebujemo za izdelavo. Tako si lahko v bistvu izdelaš enkratno škatlico za shranjevanje spominov, ne da bi ti bilo treba kupiti kar nekaj fancy pripomočkov, ki lahko skupaj stanejo tudi več kot 200 €.
 
 • Sem ti že povedala, da bomo vse izdelale korak za korakom, tako da je delavnica primerna tudi za čiste začetnike (brez skrbi ne grizem :)) Poleg tega pa ti bom na voljo celoten čas delavnice in me boš lahko "zasula" z različnimi vprašanji, tudi če niso direktno povezani s temo delavnice :)
 
 • Pa brez skrbi, tudi lačne in žejne ne bomo, saj bo tudi za to poskrbljeno :)
 
 • Cena same delavnice pa je 35 eur.
 
 • Ne pozabi, da čisto vsaka dobi darilce, ena od udeleženk pa bo dobila tudi skrito darilo :)
 
 • Si za to, da se kmalu malo podružimo in ustvarjalno pozabavamo tudi v živo? Potem mi hitro piši na [email protected] in se prijavi na to enkratno delavnico v živo. Priporočam, da ne odlašaš predolgo, ker je število mest zelo omejeno, saj se želim posvetiti vsaki posebej, kar pa ni mogoče, če nas bo preveč.
  mnenja-o-delavnici  
 • Jaz že komaj čakam, da se vidimo in se skupaj ustvarjalno pozabavamo :)
 
 • Do naslednjič pa te prav lepo pozdravljam :)
podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj