Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Delavnica z Distress blazinicami #2

naslov-na-blogu-dan-2
  • Barvne blazinice so v prvi vrsti namenjene odtiskovanju štampiljk. In tudi z Distress blazinicami ni nič drugače :) Tudi z njimi se lahko izdela čudovite odtiske.
 
  • Moja čisto prva Distress blazinica je bila rumene barve (Mustard Seed) in takrat sploh nisem vedela, kaj točno so te blazinice. Embalaža je bila zelo lepa in čeprav so bile precej dražje od malih versacolor blazinic, ki sem jih uporabljala v svojem ustvarjalnem začetku dobre 4 leta nazaj, sem si vseeno privoščila eno in to rumeno :)
 
  • Domov sem prišla vsa navdušena nad novimi dobroticami in seveda takoj preizkusila rumeno Distress blazinico. Namazala sem jo na eno izmed mojih prozornih štampiljk in odtisnila. Potem pa ogromno razočaranje! Tako draga blazinica in tako slab odtis. Kako lahko sploh prodajajo kaj takega… Ko se je »jeza« malo umirila, pa sem začela z raziskovanjem in kmalu ugotovila, da so to res super blaznice in vsekakor vredne vsakega centa :)
bozicno-novoletna-voscilnica-gozdna-idila-naslovna-slika
  • Danes bomo govorili o odtiskovanju z Distress blazinicami… Pri Distress blazinicah je zelo pomembno kakšno štampiljko uporabiš. Pri gumijastih štampiljkah so odtiski načeloma lepi. Pri prozornih štampiljkah pa je razlika zelo vidna. Štampiljke, ki so narejene v ZDA ali EU se z distress blazinicami odtisnejo zelo lepo, medtem ko se štampiljke, ki so narejene na Kitajskem ali kakšni drugi Azijski državi, odtisnejo precej slabše. Razliko si lahko zelo nazorno pogledaš tudi v video posnetku, ki sem ti ga pripravila (na dnu objave).
distress-blazinice-in-razlicne-stampiljke
  • Še vedno pa pridejo odtiski neenakomerni, zato pa imajo blazinice ime Distress :) Ampak pogosto pride ta učinek zelo lepo do izraza.
 
  • Velika razlika v odtisku je tudi glede na obliko štampiljke. Če je štampiljka bolj polna, potem bodo prišli odtiski najbolj neenakomerni, če pa je štampiljka bolj detaljna (kot npr. napisi), pa bodo precej bolj enakomerni. Vse skupaj je najlažje predstaviti v videu, zato te lepo vabim h ogledu videa, ki ga najdeš na dnu objave (+ še BONUS voščilnica te čaka v njem :))
 
  • Z Distress blazinicami, pa lahko narediš tudi dvo- ali večbarvne odtiske. Tu velja eno pravilo:
napis-pravilo-distress-blazinice-roza
  • Če boš dodatno barvo nanašala z robom Distress blazinice si lahko popolnoma brez skrbi, da bi se sama blazinica kontaminirala. Seveda, pa moraš upoštevati zgornje pravilo. Če pa dodaš še malo vode, pa je učinek itq fenomenalen, saj se barve med seboj začnejo lepo prelivati. Kako dodaš vodo na štampiljko, pa preveri v spodnjem video posnetku (+ še BONUS voščilnica te čaka v njem :))
bozicno-novoletna-voscilnica-gozdna-jelka-srnica-blizu-podpis
  • Za danes sem ti pripravila še BONUS voščilnico, kjer sem uporabila tehniko, ki smo se jo naučili danes :) Odtiskovanje z večimi distress blazinicami in vodo :) Dodala sem še srnico, ki sem jo izrezala s pomočjo Cottage cutz šablonice in senčila s pomočjo distress blazinic (kako točno, pa ti razkrijem v prihodnjih dneh). Zasneženi hribčki pa so mi omogočili, da sem ustvarila zimsko idilo :) Za pikico na i sem dodala še napis v slovenskem jeziku in voščilnica je gotova. Upam, da ti je všeč :)
bozicno-novoletna-voscilnica-gozdna-jelka-srnica-podpis   video-predstavitev-dan-2     podpis-dan-2

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj