Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Delavnica v živo #18 - nov datum!

naslov-na-blogu-pikice  

Po nekaj mesečni pauzi je končno prišel čas, za novo delavnico v živo, katere se že zelo veselim, saj že zelo pogrešam naša druženja v živo... In po mailih in vprašanjih sodeč jo pogrešate tudi ve.

  naslov-1  

Verjetni ni nobena skrivnost več, da jaz naravnost obožujem oblikovanje in izdelavo mini albumčkov, si verjetno ugotovila, da bomo tudi tokrat izdelale simpatičen mini albumček. In ker so novi papirji s pikicami pravi hit, bo seveda albumček v celoti izdelan iz njih :)

 

Naučile se bomo narediti malce drugačne skrite žepke in zavihke v albumčku, kako v album shraniti več fotografij in kje in koliko dodatkov je potrebno uporabiti, da je albumček še vedno nežen in ni preveč "načičkan" ali pa preveč prazen.

  delavnica-v-zivo-18-album-pikice  

Tokratni albumček je še posebej zanimiv, saj sem ga oblikovala tako, da se ga lahko uporabi kot albumček ob rojstvu, za shranjevanje fotografij iz rojstnodnevnega rajanja, potovanja ali pa fotografij, ki so nam zelo pri srcu. Ker je albumček precej interaktiven je listanje po njem vsakič znova prav posebno doživetje.

 

Tokratni albumček pa je poseben tudi zato, ker se bomo naučile, kako tako na platnico kot tudi v notranjosti dodati trak in to tako, da izgleda zelo lepo.

  delavnica-v-zivo-18-album-pikice-2  

Hmmmm se sliši zanimivo? Gotovo te že zanima kje in kdaj bodo delavnice potekale. Tokrat bodo potekale v kar štirih krajih:

  datum-delavnic-pikice datum-delavnic-pikice-2  

naslov-2

Sama delavnica bo potekala približno 4 ure (+ verjetno bomo kakšnih 15 minutk podaljšale - odvisno od tega koliko bomo klepetale vmes :)), ura začetka in točni datum pa je zapisan zgoraj pod krajem, kjer bo delavnica potekala. V teh cca. 4ih urah bomo izdelale tale simpatični album za fotografije in ga v celoti tudi dekorirale.

 

Se sliši, kot da vsega tega ne bomo končale v 4ih urah? Obljubim, da bomo. Zakaj sem tako prepričana v to? Zato sem se tokrat res maksimalno potrudila, da sem večino stvari pripravila že jaz doma... Pa kar brez skrbi... Še vedno bomo šle skozi vse postopke izdelave škatlice. Jaz sem vam pripravila samo tiste najbolj zamudne stvari, kot je naprimer rezanje (še posebej lepenke :) in nameščanje scor tape lepila) Tako da bomo me lahko na delavnici malce več klepetale in veselo izdelovale tale simpatični albumček.

  delavnica-v-zivo-18-album-pikice-1  

Če si že kdaj bila na kakšni moji delavnici, potem gotovo veš, da se ne bomo naučile samo postopka, kako albumček izdelati, ampak da vam bom sproti razložila in razkrila še marsikatero malo skrivnost, ki pa zelo pomaga, da je ustvarjanje še lažje in bolj veselo :)

 

Naučili se bomo kako preprosto a kljub temu čudovito dekoriramo platnico albumčka in kako nanjo dodamo 3D element. Zaupala pa vam bom tudi skrivnost, kako na platnici pritrditi satenast trak, da je eden od koncev lepo skrit..

  delavnica-v-zivo-18-album-pikice-3  

Si se mogoče vprašala kaj vse potrebuješ s seboj na delavnici? V bistvu ne potrebuješ ničesar, razen škaric (in pincete, če si navajena delati z njo), saj bom vse ostalo prinesla jaz, tako da lahko prideš brez skrbi, da bi kaj pozabila in zaradi tega ne bi mogla uživati v ustvarjanju. No ja malce sem se zlagala... S seboj vseeno prinesi kopico dobre volje, ker v nasprotnem primeru se lahko hitro zgodi, da se jo boš nalezla od nas :) 

Kaj pa predhodno znanje? Slišati in videti je precej komplicirano vse skupaj... Hmmmm glede na to, da je število mest omejeno z razlogom, da se lahko vsaki posebej posvetim, se nam lahko pridružiš tudi, če si še čista začetnica pri papirčkanju :) Vse bom namreč razložila od začetka do konca in če ti slučajno kaj ne bo jasno, me lahko vedno vprašaš in z veseljem bom razložila še enkrat :) Ker pa bomo spoznale kar nekaj trikov, je delavnica primerna tudi že za bolj izkušene papirčkarice :) Na eni od prejšnjih delavnic v Mariboru so se nam pridružile kar 3 punce stare okoli 10 let in so delale skupaj z nami :)

  naslov-3

cena-39

Delavnica bo potekala v prijetnem okolju, nabitim s pozitivno energijo in ustvarjalnim razpoloženjem :)

 

V ceno je vključen tudi ves (že v naprej pripravljen) material za izdelavo tega čudovitega albumčka. Kar pomeni, da si lahko v bistvu izdelaš čudovit albumček zase ali za darilo, ne da bi ti bilo treba kupiti kar nekaj fancy pripomočkov, ki lahko skupaj stanejo tudi več kot 400 €.

 

Sem ti že povedala, da bomo vse delale korak za korakom, tako da je delavnica primerna tudi za čiste začetnike (brez skrbi ne grizem :)) Poleg tega pa ti bom na voljo celoten čas delavnice (in tudi še kakšno uro po njej :)) in me boš lahko "zasula" z različnimi vprašanji, tudi če niso direktno povezani s temo delavnice :)

  delavnica-v-zivo-18-album-pikice-4  

Poleg vsega kar sem naštela, se bomo naučile tudi izdelati vezavo, za katero ne potrebuješ ničesar razen rezalnika (ali škaric), papirja in lepila :) Pokazala vam bom, kako izdelati skrite žepke in kako na stranice vkomponirati dva različna načina zavihkov, ki sam albumček naredijo zelo zanimiv.

 

Moj fant Denis me je prejšnjič skoraj za ušesa, ko je videl, koliko dela je bilo vloženega v pripravo materiala za delavnico in koliko je dejanska cena delavnice... Je rekel, da bi morala kar lepo biti vsaj 75 eur (brez znižanja). Priznam razmišljala sem v tej smeri, pa sem si na koncu premislila in se odločila, da vam delavnico vseeno ponudim za samo 39 eur. Zakaj? Ker si želim, da je delavnica dostopna čim več ustvarjalkam in da lahko svoje znanje in trike naprej predam čim večim.


  cena-39   specifikacija-cene-pikice  

Tokrat pa sem pripravila še eno novost... Pripravila sem vam tudi kratka .pdf navodila z merami, ki jih boste dobile po končani delavnici :) Namreč, pogosto se zgodi, da bi želele albumček ponovno izdelati doma, ker pa je minilo že kar nekaj časa, pozabite kako ga izdelati... Zato vam bodo ta navodila zelo v pomoč :)

 

Kaj praviš? Si za to, da se zopet vidimo in ustvarjalno pozabavamo v živo? Potem mi hitro piši na [email protected] in se prijavi na to simpatično delavnico v živo. Priporočam, da ne odlašaš predolgo, ker je število mest omejeno, saj se želim posvetiti vsaki posebej, kar pa ni mogoče, če nas bo preveč.

  komentarji-strank  

Jaz že komaj čakam, da se vidimo in se skupaj ustvarjalno pozabavamo :) Pridruži se nam in mi piši na [email protected] in si že danes rezerviram svoje mesto :)

 

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in ti pošiljam veliiiiik objem in koš poljubčkov!

podpis

Ivana

Živjo Marina!

Bo v kratkem še kakšna delavnica v živo? Si želim delavnice, kjer bi se učili izdelave albuma za fotografije ...

Lepo se imej,

Ivana

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj