Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Zadnja delavnica v živo!

Čeprav je bila ta odločitev vse prej kot lahka, sem jo morala sprejeti. Verjetno že veš o čem govorim... Za vedno se poslavljamo od delavnic v živo v obliki kot smo jih vajene... Toda predno rečem adijo, je edino pošteno, da naredim še zadnjo. Zato je sedaj zadnji čas, da se je udeležiš, saj je potem ne bomo več imele... 

  naslov-1  

Ker tako zeloooooo obožujete albumčke, bomo na zadnji delavnici v živo izdelale enega takega prav posebnega... V obliki kovčka. In ker se bliža poletje in morje in plaža, bo tudi tema albumčka počitnice, tako da ga boste lahko porabile zase, kot darilo ali pa za fotografije vaših otrok :)

  DSC_0217  

Naučile se bomo narediti skrite žepke in zavihke v albumčku, kako v album shraniti več fotografij in kje in koliko dodatkov je potrebno uporabiti, da je albumček še vedno nežen in ni preveč "načičkan" ali pa preveč prazen.

  DSC_0249  

Tokratni albumček je še posebej zanimiv, saj sem ga oblikovala tako, da je v obliki kovčka in ga lahko porabite, za shranjevanje fotografij iz morja, potovanja, rojstnega dneva ali pa poletnih dogodivščin... Ker je albumček interaktiven je listanje po njem vsakič znova prav posebno doživetje.

 

Tokratni albumček pa je poseben tudi zato, ker se bomo naučile, kako ga zapreti, da se nam pri prenašanju odpira (pssst... niso magnetki, ampak je nekaj drugega :))

  DSC_0289  

Sem te navdušila, da se nam pridružiš? Potem te gotovo zanima kje in kdaj bodo delavnice potekale. Tokrat bodo potekale v treh krajih:

  datumi-delavnic-pocitnice  

naslov-2

Sama delavnica bo potekala približno 4 ure (+ verjetno bomo kakšnih 15 minutk podaljšale - odvisno od tega koliko bomo klepetale vmes :)), ura začetka in točni datum pa je zapisan zgoraj pod krajem, kjer bo delavnica potekala. V teh cca. 4ih urah bomo izdelale tale simpatični album za fotografije. 

  DSC_0270  

Se sliši, kot da vsega tega ne bomo končale v 4ih urah? Hmmmm ja... Albumčki so res kompleksna zadeva, ki vzame veliko časa. Toda potrudila, se bom, da ga bomo končale... Zakaj sem tako prepričana v to? Zato sem se maksimalno potrudila, da sem večino stvari pripravila že jaz doma... Pa kar brez skrbi... Še vedno bomo šle skozi vse postopke izdelave albumčka. Jaz sem vam pripravila samo tiste najbolj zamudne stvari, kot je naprimer rezanje (še posebej lepenke :) in nameščanje scor tape lepila) Tako da bomo me lahko na delavnici malce več klepetale in veselo izdelovale tale simpatični albumček.

  DSC_0263  

Če si že kdaj bila na kakšni moji delavnici, potem gotovo veš, da se ne bomo naučile samo postopka, kako albumček izdelati, ampak da vam bom sproti razložila in razkrila še marsikatero malo skrivnost, ki pa zelo pomaga, da je ustvarjanje še lažje in bolj veselo :)

 

Naučili se bomo kako preprosto a kljub temu čudovito dekoriramo platnico albumčka in kako na njej naredimo zavihek. Zaupala pa vam bom tudi skrivnost, kako platnico sestaviti tako, da se med nošenjem albumčka ne odpira in kako nanjo dodati papirnat ročaj :)

  DSC_0245  

In kaj še? Naučile se bomo narediti vezavo, ki je v celoti narejena iz papirja in je v albumček vkomponirana tako, da se jo praktično ne vidi :)

  DSC_0260  

Si se mogoče vprašala kaj vse potrebuješ s seboj na delavnici? V bistvu ne potrebuješ ničesar, razen škaric in tekočega lepila (in pincete, če si navajena delati z njo), saj bom vse ostalo prinesla jaz, tako da lahko prideš brez skrbi, da bi kaj pozabila in zaradi tega ne bi mogla uživati v ustvarjanju. No ja malce sem se zlagala... S seboj vseeno prinesi kopico DOBRE VOLJE, ker v nasprotnem primeru se lahko hitro zgodi, da se jo boš nalezla od nas :)

 

Kaj pa predhodno znanje? Slišati in videti je precej komplicirano vse skupaj... Hmmmm glede na to, da je število mest omejeno z razlogom, da se lahko vsaki posebej posvetim, se nam lahko pridružiš tudi, če si še čista začetnica pri papirčkanju :) Vse bom namreč razložila od začetka do konca in če ti slučajno kaj ne bo jasno, me lahko vedno vprašaš in z veseljem bom razložila še enkrat :) Ker pa bomo spoznale kar nekaj trikov, je delavnica primerna tudi že za bolj izkušene papirčkarice :) Na eni od prejšnjih delavnic v Mariboru so se nam pridružile kar 3 punce stare okoli 10 let in so delale skupaj z nami :)

  naslov-3 cena-39

Delavnica bo potekala v prijetnem okolju, nabitim s pozitivno energijo in ustvarjalnim razpoloženjem :)

 

V ceno je vključen tudi ves (že v naprej pripravljen) material za izdelavo tega čudovitega albumčka. Kar pomeni, da si lahko v bistvu izdelaš čudovit albumček zase ali za darilo, ne da bi ti bilo treba kupiti kar nekaj fancy pripomočkov, ki lahko skupaj stanejo tudi več kot 400 €.

 

Sem ti že povedala, da bomo vse delale korak za korakom, tako da je delavnica primerna tudi za čiste začetnike (brez skrbi ne grizem :)) Poleg tega pa ti bom na voljo celoten čas delavnice (in tudi še kakšno uro po njej :)) in me boš lahko "zasula" z različnimi vprašanji, tudi če niso direktno povezani s temo delavnice :)

  DSC_0251  

Poleg vsega kar sem naštela, se bomo naučile tudi izdelati vezavo, za katero ne potrebuješ ničesar razen rezalnika (ali škaric), papirja in lepila :) Pokazala vam bom, kako izdelati skrite žepke in kako na stranice vkomponirati skriti zavihek, ki sam albumček naredi zelo zanimiv.

 

No khmmmm.... moj fant Denis me čisto vsakič, ko sliši za ceno delavnice skoraj za ušesa, saj točno ve, koliko dela je vloženega v pripravo materiala za delavnico in koliko je dejanska cena delavnice... Njegovo mnenje je, da bi morala kar lepo biti vsaj 75 eur (brez znižanja). Priznam razmišljala sem v tej smeri, pa sem si na koncu premislila in se odločila, da vam delavnico vseeno ponudim za samo 39 eur. Zakaj? Ker si želim, da je delavnica dostopna čim več ustvarjalkam in da lahko svoje znanje in trike naprej predam čim večim. Še posebno, ker se v tej obliki delavnice vidimo zadnjič...

  cena-39  

specifikacija-cene-pocitnice  

Tokrat pa sem pripravila še eno novost... Pripravila vam bom tudi kratka .pdf navodila z merami, ki jih boste dobile po končani delavnici :) Namreč, pogosto se zgodi, da bi želele albumček ponovno izdelati doma, ker pa je minilo že kar nekaj časa, pozabite kako ga izdelati... Zato vam bodo ta navodila zelo v pomoč :)

 

Kaj praviš? Si za to, da se zopet vidimo in ustvarjalno pozabavamo v živo? Potem mi hitro piši na marina @mavelu.com in se prijavi na to simpatično delavnico v živo. Priporočam, da ne odlašaš predolgo, ker je število mest omejeno, saj se želim posvetiti vsaki posebej, kar pa ni mogoče, če nas bo preveč.

  komentarji-strank  

Jaz že komaj čakam, da se vidimo in se skupaj ustvarjalno pozabavamo :) Pridruži se nam in mi piši na [email protected] in si že danes rezerviraj svoje mesto :)

 

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in ti pošiljam veliiiiik objem in koš poljubčkov!

podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj