Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Dežnik s srcem

Lep pozdrav vsem, Vladka danes z vami!zeleni deznik 3 Mavelu

   Zadnji dni je jesen v naših krajih tako čudovita kot v pravljici in neverjetno bogata s svojo paleto barv, ki so še bolj sijoče in žareče medtem ko lovijo nežne sončne žarke. In tako kot jesen zna biti lepa, zna biti včasih tudi težka in že skoraj depresivna s svojimi sivimi, meglenimi, deževnimi dnevi. In take dni smo si lahko slikarji sami sebi ali pa so naši bližnji in prijatelji tisti, ki namesto nas vihtijo čopič in nam pomagajo naslikat veselje ter nam nudijo zavetje.

zeleni deznik 1 Mavelu

  Če je pisanje čestitk, kartic, voščil klasika za novoletne praznike in rojstne dni, pa le redkokdaj pišemo ali pošljemo kartico kar tako, ker na nekoga mislimo ali pa zato, da bi mu poslali kakšno spodbudno misel. V bistvu je škoda, ker ima s takim namenom kartica še veliko globji pomen, saj nekoga resnično osebno nagovori in mu dejansko ogreje srce ali pa mu v težkih trenutkih zariše vsaj nasmeh v kotičkih ustnic.

zeleni deznik 2 Mavelu

Lepo je nekomu pobarvati dan ali pa mu pridržati dežnik in mu priskočiti na pomoč. Napis iz trgovine Mavelu me je takoj nagovoril in z mislijo na šablono dežnik, se je ta kartica sestavila praktično sama. Preprosto in zgovorno, kot znajo biti najbolj drobne stvari. 

Želim vam veliko barv in pisanih dežnikov!

[product id="2230"][product id="3529"][product id="1813"][product id="880"][product id="157"][product id="3498"][product id="166"][product id="396"][product id="140"][product id="2099"][product id="1797"][product id="2933"]

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj