Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Diana predstavlja #1

diana-predstavlja-1-naslov  
 • Lepo pozdravljeni! Danes z vami sem Diana (Moments of Creativity) in vas vabim k ogledu predstavitve rojstnodnevne voščilnice izdelane s pripomočki proizvajalca Lawn Fawn.
 
 • Iskreno povem, da imam trgovino Mavelu najraje od vseh ostalih v Sloveniji, ker je tukaj mogoče dobiti veliko stvari enega izmed mojih najljubših proizvajalcev. Lawn Fawn ima res posebne štampiljke, katere je mogoče med seboj kombinirati in tako lahko narediš kar veliko različnih scenarijev.
  diana-voscilnica-lawn-fawn-mavelu  
   • No, za danajšnjo voščilnico sem uporabila kar 3 sete štampiljik od Lawn Fawn, ki jih je mogoče dobiti pri Mavelu-ju. Na začetku sem na bel papir odtisnila štampiljki s črno blazinico (seveda, tukaj ni šlo brez maskirnega traku). Lisičke, kapice in balon sem pobarvala s pomočjo markerjev Clean Color Real Brush, s katerimi res dobiš fantastične žive barve na papirju. Ostale živalce in drevesa sem pobarvala z Copic markerji.
 
   • Nato sem se lotila ozadja voščilnice. Akvarelni papir sem pobarvala z Distress Inki in ga malo pošpricala z vodo. To špricanje je meni najbolj pri srcu, ker zmeraj dobiš unikatno ozadje. Potem pa sem vse skupaj sestavila.
 
   • Na koncu sem na vse kapice in balonček dodala malo bleščic s prozornim Wink of Stella markerjem, ki je naredil res ta pravo piko nad i. In tako je bila voščilnica končana
 
   • elim vam čudovit dan še naprej! Naj bo čimbolj ustvarjalen
  pripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj