Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Distress markerji #1 (brezplačna e-delavnica)

naslov-distress-markerji
  • Nobena skrivnost ni, da so distress izdelki eni mojih najljubših. Razlog? Ker so tako vsestransko uporabni :) Najbolj to velja, da distress blazinice, ki se jih res lahko uporablja na 1001 način, vseeno pa so tudi ostali Distress izdelki precej uporabni pri različnih tehnikah. In poleg distress blazinic so meni zelo pri srcu tudi distress markerji.
 
   • Zato sem celotno delavnico namenila prav njim. Delavnica bo trajala 5 dni in vsak dan vam bom predstavila novo možnost njihove uporabe :) Danes se bomo naučili malce osnov, zato, da bomo imeli za naslednje dni teoretično podlago in nam bo šla praksa bolje od rok :)
distress_markerji
   • Tako kot vsi Distress izdelki so tudi Distress markerji na vodni osnovi, nestrupeni in brezkislinski. In ravno zaradi tega tudi primerni za otroke. Sama od vseh markerjev svojima dvema punčkama najraje dam v roke ravno Distress markerje. Ker pa niso ravno najcenejši in ker jih otroci (še posebno 2 in 4 letni) lahko hitro uničijo, sem vedno poleg, ko z njimi ustvarjata.
 
   • Meni najljubša lastnost Distress izdelkov je to, da zelo lepo reagirajo z vodo. Tudi po tem ko so že suhi in tako se da z njimi narediti res super učinke na voščilnici. In kar je od te lastnosti še najboljše je to, da se lepo operejo tudi iz oblačil (še en plus pri ustvarjanju z otroci :)) Trenutno se jih dobi v 61 barvah. Vsi razen bele (Picket fence) imajo eno tanko plastično konico, ki je bolj primerna za pisanje, in na drugi strani konico v obliki čopiča. Bela (ker je pigmentna) pa ima malce debelejšo konico in je narejena iz materiala podobnega filcu.
 
   • Ustavimo se še malce pri belem Distress markerju. Ker je njegova formula enaka kot pri pigmentnih blazinicah, je ta marker neprosojen in se lepo vidi tudi na temnih površinah, medtem, ko ostali Distress markerji na temnejših površinah niso vidno oz. zelo slabo. Odlično pa pride bel marker do izraza tudi, če želite naredi bolj mlečno barvo drugega markerja. Pa še nekaj je. Če z belim markerjem narišete črto, morate malce počakati, da se posuši, saj bo viden šele, ko bo suh.
-tim-holtz-distress-markers-storage-tin-[2]-10202-p
   • Iste barve Distress markerjev in Distress blazinic (enako ime) se lahko ne ujemajo čisto 100%. Razlog v tem tiči v tem, da sta formuli barvil drugačni in je težko dobiti identično barvo med markerji in blazinicami. Še vedno pa so si barve zelo podobne med seboj.
 
   • Distress markerji so bili prvotno mišljeni za barvanje odtiskov, vendar lahko z njimi počneš še veliko več kot samo to. Več o tehnikah uporabe, pa ti bom zaupala v prihodnjih dneh :) Jutri je na vrsti že prva, točno katera, pa ti zaupam jutri do 12 ure :)
 
 • Za danes je to iz moje strani vse. Upam, da ti bo nova brezplačna e-delavnica všeč, in da si že danes izvedela kakšno zanimivo stvar :) Pošiljam ti veliiiiiik objem in koš poljubčkov!
  podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj