Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Dober začetek

V vašo družbo spet prihajam Sonja.

Danes je prvi letošnji šolski dan. Ni prav veliko otrok, ki bi se učenja in preverjanj zelo veselili, prav gotovo pa bodo veseli prijateljev iz šole, ki jih niso videli čez počitnice.

Sama začetek šole rada malo olepšam. Na primer z drobnim darilcem presenečenja, ki ga skrijem v škatlico.

Za osnovo sem uporabila škatlico iz papirne mase. Najprej sem nanjo nanesla gesso, da bi preprečila mehurjenje vrhnje plasti papirja in prehudo vpijanje barve. Posušeno osnovo sem pobarvala z Deco Art akrilnimi barvami, poleg bele barve sem uporabila še turkizno in barvo fuksije. Na osnovno plast barve sem nanesla nekaj dodatnih plasti s pomočjo Crafter's Workshop šablon. Dodala sem z laserskim tiskalnikom odtisnjen napis DOBER ZAČETEK in zunanjost škatlice okrasila še s črnim pigmentnim markerjem. Napis sem na škatlico prilepila z mojim novim najljubšim medijem: Multi-Medium Matte, s katerim sem za zaščito premazala kar celo škatlico.

Zdaj pa le še kaj drobnega skrijem v škatlico in šola se lahko začne.dober-zacetek-mavelu-2

  Škatlica Dober začetek [product id="1140"][product id="1148"][product id="1154"][product id="1824"][product id="2729"][product id="3336"][product id="1494"][product id="1652"][product id="439"]

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj