Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Dva na dan #1

UHANČKI IN PRSTANČEK

 
  • V okviru praznovanja drugega rojstnega dne spletne trgovinice Mavelu.com sem ti pripravila precej dobrotic in ena izmed njih je dva izdelka na dan oz. da razložim. Vsak dan ti bom tu na blogu predstavila dva izdelka, ki sem ju izdelala sama in ti na kratko opisala postopek kako sta nastajala :)
 
  • Tokrat sem pripravila komplet uhančkov in prstančka, ki sem ga izdelala s pomočjo steklenih kapljic in osnov.
komplet-uhanckov-in-prstana-iz-steklenih-kapljic-podpis
  • Najprej sem na računalnik oblikovala sliko, ki sem jo želela imeti v kompletu in sliko natisnila z ink jet tiskalnikom na 160 g/m2 papir. Ko se je barva posušila (za vsak slučaj sem pustila stati kar čez noč), sem na stekleno kapljico nanesla malo lepila glossy accent in kapljico prilepila na sličico. Ko se je lepilo posušilo, sem ob kapljici obrezala odvečni papir in z lepilom za nakit tako dobljeno kapljico s sličico prilepila na osnovo za uhanček. Enako sem ponovila tudi z drugim uhančkom in prstančkom.
 
  • Upam, da ti je kompletek všeč in da se tudi ti lotiš izdelave podobnega kompleta :) Do jutri pa te prav lepo pozdravljam,
podpis  
  • Preveri pa tudi ostale dobrotice, ki sem ti jih pripravila v okviru rojstnega dneva :)
  banner-dobrotice-rojstni-dan  
  • Prilagam pa ti še seznam uporabljenih pripomočkov. S klikom na sličico posameznega izdelka te bo povezalo na njegovo stran, kjer boš dobila dodatne informacije o njem :)

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj