Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Dva na dan #12

ROŽICE NA DVA NAČINA

  rozice-skupno-okvir  
  • Naj povzamem Janjine besede, da z rožicami ne moreš zgrešiti. Jaz se definitivno strinjam s tem rekom :) Čeprav naj bi bile rože predvsem za žensko, pa mislim, da če jih ob posebnih priložnostih podariš moškemu ne moreš faliti :)
 
  • Jaz sem danes uporabila eno šablonico za izdelavo dveh različnih rožic :) Najprej sem si izdelela voščilnico na kateri sem uporabila veliko rožico, ki sem jo dejansko sestavila tako, kot je prvotno namenjena sama šablonica. Šablonico je potrebno izrezati dvakrat in nato jo s prsti oblikuješ v rožico, ki jo vidiš spodaj.
  rozica-od-blizu-podpis  
  • Rožici sem dodala še listke, ki sem jih zeleno senčila in jo nato prilepila na zig zag osnovo, ki sem jo prav tako dobila s pomočjo šablonic. Na voščilnico sem nato odtisnila tri pikice v različnih velikostih in enaki zeleni barvi kot so listi in da sem dobila 3D efekt pikice sem čez nanesla še glossy accent. Nato pa sem na prazni del voščilnice le še s čopičem poškropila zelo razredčeno zelo in svetlo rjavo distress blazinico in voščilnica je gotova:) (Seveda, ko se vse skupaj posuši :))
  voscilnica-z-rozico-podpis  
  • Potem pa sem v roke vzela enako šabonico in uporabila samo osrednji del (to je ta, ki ga je potrebno zviti) ter sestavila tri vrtnice, ki mi bodo lahko služile kot dekoracija ali pa jih bom mogoče kasneje uporabila na kakšni voščilnici :)
  tri-vrtnice-iz-papirja-podpis  
  • Iz moje strani je za danes to vse :) Do jutri te pa prav lepo pozdravljam. Čaw čaw :)
  banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj